Sovanynak tunik a kutyam?
Amugy is elegge nehezen hizik, de nemreg esett at egy hasmeneses betegsegen, emiatt csunyan lefogyott. Mostanra mar nagyreszt visszahizta, de nekem meg mindig egy kicsit sovanynak tunik. Mit gondoltok?
Oldalrol:
Felulrol:
Mennyi idős?
Sztem sovány, de azért nem kórosan, bár az oldalnézetes képről semmi nem látszik szinte. Szerintem beszélj dokival, biztosan van valami olyan tápja, ami segít kicsit a kikerekedésben. a jucik nem azok a fajták, amik kín keservesen híznak, így szerintem ha nem hízik, vagy nehezen, az azt jelenti, hogy táplálásbeli gondok vannak. De én beszélnék dokival mindenképp, ő tud biztosat mondani, a képek nem minden esetben adják vissza a valóságot, lehet, hogy csalókák.
Szerintem enyhén sovány. Pláne, hogy tél után vagyunk, tehát ilyenkor még a bundájuk által is nagyobbnak tűnnek(legalábbis a mi kutyáink most még nem kezdtek el vedleni, gondolom a te kutyusod sem vedlett idén)
Mi kizárólag nyers húst adunk nekik, makk egészséges mindannyiuk és tökéletes formában vannak :)
Hentesnél véve a csontosabb, kevésbé szép darabokat nagyon olcsón ússza meg az ember, mi 4-5 kilogrammot szoktunk venni kb. 300 forintért :)
Sokkal táblálóbb, mint a bolti por alapú vacakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!