Naponta hányszor, és milyen időpontokban viszitek le sétáltatni a kutyátokat? És milyen fajta a kutyátok? Ha spánieled van akkor feltétlen válaszolj!
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2010. febr. 20. 09:08
11/13 anonim válasza:
Szia! Nekem japán chinem van!
Őt reggel ötkor viszem le utána ebédszünetben hazaszaladok hozzá egy félórára 12:30-13:00ig majd legközelebb ötután és ha nagyon ki akar menni akkor még este 10körül egyszer!
12/13 anonim válasza:
németjuhászom van!!
nem mindennap viszem sétálni,de ált délután viszem, kb 3 orát sétálunk, hungaroring mellett,
de itthon nincs megkötve,
13/13 anonim válasza:
Szia, nekem is spanim van. Mi reggel 4.30-5 körül indulunk, és 7.15-ig lent vagyunk. Szeretek hajnalban sétálni, nincs nagy forgalom, ilyenkor sokat játszunk, találkozunk a többi kutyussal :-) Minden reggel 8-10 km-t sétálunk, utána reggeli és alvás amíg én nem vagyok otthon. 12.30 és 13.00 között megy le legközelebb egy rövidebb egészségügyi sétára. 16.00-tól 17.30-ig megint van egy hosszabb játék a közeli parkban, és utána jön velem dolgozni. A munkahelyemről pedig hazasétálunk, ez kb. fél óra, este 9 felé érünk haza. Hétvégén délelőttönként kutyasuliban vagyunk, kora délután van egy rövidebb séta, utána pihi, este pedig a parkban játszunk a többi kutyussal kb. 1.5 - 2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!