Okozhat ez diszpláziát az 5 hónapos nagytestű kutyámnál?
El kellett utaznom külföldre és a testvéremre bíztam a kiállítási minőségű tenyésztésre vásárol 5 hónapos szuka újfoundlandit. Ő pedig elvitte magával 1x 6 km sétára az erdőbe. Nagyon mérges vagyok rá és leordítottam őt. Szerintem rengeteg volt az a 6 km. Állítása szerint nem volt elfáradva szívesen sétált és ő ment elöl.
Lehet diszpláziás? ( Josera tápot kap és Glyco Flex GF 600-at)
Tök nyóc, hogy mennyibe került a kutya. Ha 1 m euro, akkor is "csak" egy kutya. Egy állat, akinek igényei vannak. Ne adj isten, szeret sétálni, futkározni, erre-arra felugrálni! Játszani más kutyákkal (Ugye, játszhat más kutyákkal???), akikkel eszetlenkedik.
Ha ezt nem tudod elfogadni, hogy a kutya nem egy tárgy, amit vitrinbe kell zárni, akkor sajnos nem kellett volna ennyi pénzt kiadni érte.
Nem lesz így jó élete melletted.
Gondold át, jó?
A felelős állattartásban az is benne van, hogy hagyom élni a kutyám, akkor is, ha drága volt (Bocs, de ki nem szarja le??? Másnak a menhelyi kutyája pont annyit ér, mint neked a horror összegű ebed.).
1 Én is leszarlak téged meg a véleményed!
2 Irigykedsz
3 Igen játszhat más kutyákkal
4 Sétáltatva van minden nap 1 kilométert de nem 6-ot!!!
5 Az bőven elég neki mivel utána kidől és alszik mind a bunda.
Öööö...
Miért is van okom irigykedni?
Látom, elég nehezen jut el az agyadig, hogy nem a pénz számít.
Na, lényeg a lényeg: sok egészséget a kutyusnak, te meg nyugodj le és bánj vele (mentálisan) egészségesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!