Nagyon vágynék egy mudira, fontos a jellem, a legfontosabb. De nem tudom elképzelni más színben magam mellett, mint cifra. Nekem a mudi cifra, ez mennyire gáz?
Nekem meg fehér. :) Van is egy fehér mudim. A fehér volt minden vágyam, nekem a mudiknál a fehér van a piramis csúcsán, és minden más alatta. De gyönyörű a cifra, a fekete, a barna, a fakó is.
Szerintem nem "gáz" egyáltalán. Addig nem, amíg nyugton vagy oda a cifráért, és nem hangoztatod azt, hogy a mudi attól mudi, hogy cifra, és hogy a fekete az már nem is mudi. (persze, gondolom amúgy sem csinálnál ilyet :) )
Nem gáz, csak akkor legyél hajlandó várni amíg nem lesz egy olyan kutya. Mondjuk lehet, hogy a tenyésztőnek ezt óvatosan kell előadni, nehogy unszimpatikus legyél. Meg mondjuk ha beszélgetsz a többi mudissal, azért ne ecsetelgesd nekik, hogy csak a cifra a mudi.
Nekem is fontos a mudi színe, fakót pl semmiképpen sem szeretnék, hamvasat se. Fekete és ordas meg már van / volt és szeretém "kipróbálni" a többi pompázatos színt is, de néha bűntudatom van, mert ez olyan csúnyán hangzik, pedig tudom, hogy ezzel a kutyának nem ártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!