Hellosztok kérdése:
18napos kiskutya ehet kiegészítőként natúr vajkrémet?
Figyelt kérdés
sziasztok 18naposak a picik tápszeresek de úgy látom hogy már nem igazán laknak jól tőle... az lenne a kérdésem h nyalhatnak egy kis vajkremet az ujjamrol? nem sokat csak pici2015. ápr. 11. 17:29
11/15 anonim 

válasza:

Remélem, azért többet nem próbálkozol meg ezzel, akármilyen jó érzés is.
12/15 anonim 

válasza:

Ha van tenyésztői engedélyed, és megtetted az alombejelentőt, majd akkor lesz törzskönyvük. Remélem nem fogod fajtatiszta yorkieként eladni őket, lehúzva a vevőket.
13/15 anonim 

válasza:

Keverékek, ha tetszik, ha nem. Az meg hogy mit akarsz olvasni, nem érdekel túlzottan. Én sem szeretném, hogy hozzá nem értő emberek szaporítsanak, mégis megteszik rengetegen, aminek te is iskolapéldája vagy.
14/15 anonim 

válasza:

A tápszerükbe , amit felforrósítasz némi starter tápot áztass be. Mire lehűl kézmelegre, megpuhulnak a szemek. Eleinte ahogy előttem már valaki írta, olyan kissé folyósabb állagúra keverd meg. Először úgyis lefetyelni fogják.
Abban nem értek egyet az orvosoddal, hogy bármit adhatsz nekik, amit megesznek. Elég hátránnyal indulnak azokkal szemben, akik anyatejesen nőnek. Kutyának kutyakaja való.
15/15 bollocks 

válasza:

Már miért ne lehetne egy keverékre azt mondani, hogy keverék? Nekem is van két kutyám, mind a kettő keverék. Ha nem tetszik a kifejezés, talán nem kellene KEVERÉKEKET gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!