Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kiscsaj dobálja a kutyámat...

Egy kiscsaj dobálja a kutyámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma a kapum előtt láttam, hogy egy kb. 16 éves kiscsaj miközben tolt egy babakocsit rágyorsított csak azért, hogy jeges hóval arcon dobja a kutyámat, aki a kerítésnél ugatott rá. Szerintem nem először csinálja, mert a kutyám amint meglátta elkezdte ugatni. És amikor rászóltam még pofákat is vágott. Nem akarom, hogy dobálja, mert mi van, ha kidobja a szemét? Ti mit tennétek? Előre is köszi a válaszokat.
2010. febr. 19. 15:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

Erről az jut eszembe, mikor régen a szomszéd gyerekek mindig le-lezbiztek, szóltam muternak, az meg úgy leüvöltötte őket, hogy attól a 10 évvel ezelőtti naptól kezdve máig is köszönnek szépen és udvariasan. :D

Szóval ha te nem jársz sikerrel, akkor uszítsd anyut vagy aput. :)) Ha cigány, akkor kicsit összetettebb, mert elég bosszúálló nép, mint tudjuk, ha csak nem abból a fajtából vannak a szülők, akik elverik a kölyküket, ha rosszat csinált.

2010. febr. 19. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
tutkó cigóta :D
2010. febr. 19. 16:05
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
szerezz be egy olyan kutyát, ami magasabb mint a kerítés :))) tényleg jó ötlet, hogy hagyd nyitva a kaput. én, ha vki 16 évesen babakocsival a kutyámra hányná a havat, fognám, és fejbedobnám hógolyóval. de mondom: minimum ráengednék pl: egy masztiffot. hagy fusson :)))
2010. febr. 19. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kapd el a kiscsajt és oszd ki.

A kutyát ne engedd rá, mert annak sajnos a kutyád issza meg a levét... :-( habár megérdemelné a kis p.csa .

2010. febr. 19. 16:25
 15/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Úgy tudom reggel felénk jár iskolába akkor majd elkapom és ha nem ért a szép szóból kap párat oda vissza! A kutyámat nem nagyon tudnám rá uszítani :DDD, mert ő mindenkit szeret. Lány kutya és a cicáktól kezdve a vadigörikig mindenkire azt hiszi, hogy a kicsinye, sőt most szerelmes a másik kutyánkba (ha ez nem szerelem, akkor nem tudom mi:DDD). Egy földre szállt angyal :DDDD. Nem megy ki soha a kerítésen csak mivel jelző kutya ezért elég nagy a szája. Tényleg nagyon szeretem őt és ezért húz fel, ha valaki nem is! mondjuk inkább hogy valami(mert nekem az ilyen nem számít élőlénynek) bántja csak azért mert jól végzi a "munkáját". Tényleg köszönöm:).
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Bocsi de nem lehet hogy azért gyorsított mert ugatott a kutyusod és nem akarta hogy a baba felkeljen?

PErsze akkor is lehet kintebb tolni a járdán, én is babakocsizom és szoktam a kutyás házaknál gyorsítani, persze nem a kutyára túrva a havat...

17/25 A kérdező kommentje:
Ő a hókupac felé sietett, mert mögötte(vele) jött még két gyerek és csak azért gyorsított, hogy míg odaérnek legyen ideje megdobni a kutyát. Szerintem ha valaki védeni akarja a gyereket nem áll le hógolyózni pont a kerítés előtt. Nem hiszem, hogy a gyerek az övé lenne. Szerintem csak tologatta.
2010. febr. 19. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Úgy vágnám szájba,hogy lebabázna még egyszer,bár ezeknek kár szaporodni.
2010. febr. 19. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarom OFF-olni a témát, de sajnos ez van és még mi lesz!Kapják a segélyt meg a nagy "integráció"(beépülés)a magyarok közé aztán azt vesszük észre hogy többen vannak és kiszorítanak minket, most még csak a kutyát dobálják, holnap az autót aztán a házat molotov koktéllal, a rendőrség meg mit csinál?Tudomást se vesz róluk(vagy nem akar).Ha ork származású a p*csa akkor óvatosan közelítsd meg a dolgot mert képesek mindenre , tudván hogy nem vonják őket felelősségre.
2010. febr. 19. 17:09
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Tudod én ezt nem hagytam volna ! Főleg ha látom ...

Kimentem volna aztán megmondtam volna neki ha ezt még egyszer meglátom letöröm a kezed és azzal verlek agyon!

Ja és közben lehet hogy levertem volna neki kettőt !

Ilyet nem tehet , ki ő ?? És mit képzel magáról ?

Biztos , 1000 % hogy utánna mentem volna , mert elfutni nem futott volna el , mivel hogy a babakocsit nem hiszem hogy otthagyta volna a babával együtt !

Nos tessék elkapni és megmondani neki , ha még 1x ilyet látsz akkor .... amit írtam már .... !

Bár lehet hogy én nem csak mondanék , ha valaki az kutyáimra csak rosszat mond , már ott Elborul az agyam , hát ha még meg is dobja .... :S

2010. febr. 19. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!