Egy kiscsaj dobálja a kutyámat. Mit tegyek?
Erről az jut eszembe, mikor régen a szomszéd gyerekek mindig le-lezbiztek, szóltam muternak, az meg úgy leüvöltötte őket, hogy attól a 10 évvel ezelőtti naptól kezdve máig is köszönnek szépen és udvariasan. :D
Szóval ha te nem jársz sikerrel, akkor uszítsd anyut vagy aput. :)) Ha cigány, akkor kicsit összetettebb, mert elég bosszúálló nép, mint tudjuk, ha csak nem abból a fajtából vannak a szülők, akik elverik a kölyküket, ha rosszat csinált.
Kapd el a kiscsajt és oszd ki.
A kutyát ne engedd rá, mert annak sajnos a kutyád issza meg a levét... :-( habár megérdemelné a kis p.csa .
Bocsi de nem lehet hogy azért gyorsított mert ugatott a kutyusod és nem akarta hogy a baba felkeljen?
PErsze akkor is lehet kintebb tolni a járdán, én is babakocsizom és szoktam a kutyás házaknál gyorsítani, persze nem a kutyára túrva a havat...
Tudod én ezt nem hagytam volna ! Főleg ha látom ...
Kimentem volna aztán megmondtam volna neki ha ezt még egyszer meglátom letöröm a kezed és azzal verlek agyon!
Ja és közben lehet hogy levertem volna neki kettőt !
Ilyet nem tehet , ki ő ?? És mit képzel magáról ?
Biztos , 1000 % hogy utánna mentem volna , mert elfutni nem futott volna el , mivel hogy a babakocsit nem hiszem hogy otthagyta volna a babával együtt !
Nos tessék elkapni és megmondani neki , ha még 1x ilyet látsz akkor .... amit írtam már .... !
Bár lehet hogy én nem csak mondanék , ha valaki az kutyáimra csak rosszat mond , már ott Elborul az agyam , hát ha még meg is dobja .... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!