Szeretnék egy szobakutyust és felelöség teljes is vagyok. Csak régen nem voltam és sajnos anyáék ezen a téren nem biznak benem.. Mit csináljak hogy bizonyitsam azt hogy felelöség teljes vagyok?
egy-két hét az semmi.addig még tart az ujdoság varazsa.
Gondolod el:
szobatisztasagra kell nevelned
kivinni, hogy elvégezze a dolgát, ezt naponta tobbszor
kiados séta, naponta
ha kényes fajta, kifésulni a szorét
etetés, itatás, ez alap
Ezt mind tudod vállalni?
Egyetértek az előttem szólóval.
Viselkedj úgy, mintha már meglenne a kutyád, ezzel tudsz bizonyítani.
Mindennap kelj fel legalább fél órával korábban, hétvégén is korán, és menj el fél órát sétálni. Suli után is menj el egy órát sétálni, majd estefelé 2 órát. Tedd ezt minden áldott nap, bármilyen idő van, bármilyen kedved van, bármilyen fáradt vagy stb. Szünetben és hétvégén is. Hónapokig, évekig, ha kell.
Takaríts otthon többet (majd a kutya miatt is kell).
Tanulj jól.
Hátha ezekből látni fogják, hogy mennyire komolyan gondolod.
"hát én már 2 hónapja egy menhelyen dolgozok kivéve mikor suli van mert ketőkor végzek és a menhely egykor zár"
Tehat hetvegen egy kicsit kutyazol. Bocsi, de ennyibol nem fogsz felelossegteljesebbnek tunni, a sajat kutyadat sem csal hetvegen fogod gondozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!