Milyen trükkökre lehetne betanítani egy kutyát?
Az még nem 100%-os garancia.
Ismerd meg a kutyád személyiségét,képességét.
Én a rendőröktől elhozott,vén németjuhászomnak megtanítottam a távirányítót.
Mivel mindig máshol volt az eszköz,ő odahozta.
De! Ez nagyon nagy munka,meg kell értened/tanulnod általában a kutyát,azután a sajátodat is.
Ui.:nemcsak celluxal taníthatod meg,én befőttesgumival próbálnám.
Mondjuk tényleg játszik a kutya személyisége is!pl az én kutyámnak egyszerűen képtelen vagyok megtanítani a szégyeld magadat (de azért még próbálkozunk)
Néhány jó trükk :tolatás,pitizés,integetés,"kukucs"(két lábad közt benéz),szlalom a láb között,BUMM!,láb keresztezés,dobozba lépés 4 lábbal (klikker),fogjon meg-"karoljon át" egy tárgyat,nyolcasozás,ugorjon át a lábad,karod fölött,mi még egy olyan trükköt tudunk hogy kinyújtod a kezed és a kutya rárakja a két mancsát és benéz a két lába között, most hirtelen ennyi jut eszembe de ajánlom a 101 kutyatrükk című könyvet!:)
Remélem tudtam segíteni!:)
:D szerintem kezd az ül,pacsit,fekszik-el aztán majd kialakul, tanulékony fajta, ha értesszhozzá, de nem trükk kutya, ha cuki bohóckutyát szeretnél , a helyedben boschon havanese-t vagy hasonlót választanék.
Javaslom az örző-védőt, úszást,nagy sétákat, edzéseket,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!