Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai stafford shire...

Amerikai stafford shire kutyám van 8 hetes, szoktatni szeretném a hámhoz de már azt tűri, de a láncot nem nagyon hogyan lehetne rá venni, hogy a lánchoz is szokjon?

Figyelt kérdés
A hamhoz már hozzászokott nem vettem le róla, igaz néha azert probalkozik levenni de a lancot mikor setaltatom nem nagyon akarja, valami tipp esetleg, hogy szoknak hozza leghamarabb. Ugye az nem baj ha eszik és alszik de van mikor előtte játszik is egy nap 3szor etetem

2015. ápr. 4. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

bébi kutyára lánc??? te nagyon idióta vagy!!!

Csóró kutyának nem sok van hátra.Oltatlanul,férgesen vetted,utcára viszed,nem jósolok sok időt.

3 oltásnak minimum meg kell lennie ahhoz,hogy levidd sétálni. És majd fojtót(lánc,gondolom az) elég lesz 7-8 hónapos korában ráadni,elég egy textil,bőr nyakörv jelenleg!!!

Nekik még eléggé vékony a légcsövük,nyakuk fojtóval majd jó nagy kárt fogsz tenni a kölyök kutyában!! Hiszen elég ha ő megugrik,neki indul hirtelen és már fojtja. Nem vagy normális!!

Majd ettől lesz rossz élménye és az életbe nem akar majd sétálni menni,mert félni fog.

Te gyökér!!! És vidd el a kutyát orvoshoz..

Nincs pénzed??

Akkor minek a kutya?

Jajjj occó volt ?

Majd többszörösét fogod még a kutyára hagyni.

Ja nem,hagyod,hogy elpusztuljon otthon...

2015. ápr. 4. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem néhány napon/héten belül a következő kérdést fogjuk olvasni:

szandi$zolika nevű felhasználó kérdése:

Amerikai stafford shire kutyám van X hetes, véreset sz*arik(ezt a kifejezést nézem ki belőle)

Micsináljak? Segítsetek!

2015. ápr. 4. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Na, él még az a szeerencsétlen jószág? Voltatok dokinál? Beoltattad?
2015. júl. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!