Mivel kenjem be a kutyán tappancsát, ha felsértette valamivel?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre, hogy a kutyám folyamatosan nyalogatja a hátsó tappancsát. Megnéztem, és a párnák között felsértette valami. Mivel kenjem be neki? Egyáltalán be kell, hisz folyamatosan nyalogatja. Vagy inkább elvigyem az állatorvoshoz? Ma délig rendel.2015. ápr. 4. 09:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem várj egy kicsit, aztán ha néhány nap múlva sem lessz, jobb akor vidd el.
2/4 anonim válasza:
Fertőtlenítsd le neki és annyi elég, ha egyébként nem vérzik. Betadine oldattal vagy hyperollal.
3/4 anonim válasza:
Ne engedd nyalogatni (!!!) gallért tegyél rá, és kend be naponta neogranormon krémmel. Nekünk az hozta rendbe mikor probléma volt a manccsal.
4/4 anonim válasza:
lehet hogy toklász fúródott bele! ha engedi neked, alaposan tisztítsd ki betadine oldattal, és nézd meg nincs-e valami bemeneti lyuk, akár egész pici. ha nem engedi, inkább vidd el az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!