Mit tegyek ha folyamatosan tiszta kutya"akna" az árokpartom?
Figyi, ez esetben szerintem simán lehetsz bunkó, ugyanis ezt a nagyon kedves személyt úgysem éred utol bunkóságban. Elvégre ő szaratja oda az ebét!
Mondd meg neki szépen, hogy szedje össze a kutyaszart mindig, ha tojik a kutyája, Te nem vagy köteles elviselni azt, hogy odajár üríteni. Közterületen egyébként is össze kell szedni MINDENHOL, úgy tudom.
Egy hasonló esetben egyszerűen egy zacsiba összeszedtem a frss "terméket" és utánavittem: Ezt elvesztette...
Igen buta arcot vágott, azóta másfele sétál
Nálunk a szomszéd házból járt oda a kutya ha épp nem volt csukva a kertkapu (nagyjából egész nap sarkig nyitva mert baromi macera mindig nyitni zárni).
Mielőtt szegélynyírózni akartam az árkot 10 percig szedtem a kutyagumit. Elfogott a harci ideg fogtam egy egész tömb kutyakakizsákot egybe összeszedtem mindet és átsétáltam szomszédhoz. Nem értették..aztán módszeresen minden reggel hagytam egy csomagot az ajtó előtt abból amit a kutyusuk termelt oda előző nap. Szép lassan rászoktak a kertkapu becsukására! 😉
Állíts egy takaros, feltűnő táblácskát egy jól látható helyen díszelgő kaki mellé, rajta egy udvarias kéréssel, hogy minden kedves kutyatulajdonos legyen kedves ügyelni a köztisztaságra.
Esetleg akassz ki egy köteg nejlonzacskót is. (Sima élelmiszerbolti kifliszacskó is jó).
Tudod, hogy hol lakik az illető? Ha igen, esetleg odahordhatod a kapuja elé szépen bezacskózva, amit nálad felejtett, bár ha pl. be van kamerázva a háza tája, akkor a végén még téged büntetnek meg...
Beszélj a szomszédaiddal, elvégre tuti őket is idegesíti, biztos nem csak a te házad elé sz*atja a kutyáját, ha többen szóltok neki, talán eljut az agyáig.
Azt hiszem, a sokadszori szólás után megvetted magadnak a jogot, hogy bunkó légy. Fenyegesd perrel, bírsággal.
Ha a személyes érintkezés varázsa sem használ, akkor tényleg fordulj az önkormányzathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!