Milyen kistestű kutyát ajánlotok, ami lakásban is tartható?
Ami 5ezer ft az nem palotapincsi..
A kérdezőnek: minden kistestű kutya tartható lakásban, ne másokkal döntesd már el hogy milyen kutyád legyen. menj könyvesboltba, leveszed a kutyás könyvet, belenézel, kiírsz pár kistestű neked tetsző fajtát, majd hazajössz és rákeresel a fajtanevükre a neten.
Bírom h egyre több ember kiírja h döntsenek helyette és várja otthon ölbe tett kézzel h mi legyen. Olvassatok, böngésszetek!
15:47 te tudod is :)
Ettől függetlenül a yorkshire terrier gondoltam titkon.
csak halkan megjegyezném, hogy a kutya tartásánál, nem a vételára sok, amit ki kell fizetni... utána jön csak a java...:))) remélem ezzel tisztában van a kérdező...
tartási költségek, oltások, fekhely, tál, minőségi táp, stb. stb. ha baja van, az állatorvosi költségek az egekig szökhetnek:S
Itt rengeteg kutyafajta leírása van képpel együtt, csak győzz választani: [link]
Amúgy még mindig a menhelyet ajánlom. Rengeteg menhely van, még több kutyával, lehetetlenség, hogy ne lehessen ott kistestűt találni.
Mit szólnál egy fox terrierhez?Szerintem elég édes.
nekem shih-tzum van és bátran tudom ajánlani, nem annyira drága (mivel nem olyan divatos most ez a fajta),nagyon nyugodt,szófogadó,szeretnivaló kis jószág.
Ha nagyon olcsón szeretnél,akkor menhelyről hozz vagy böngészd a hirdetéseket,sokan ajándékoznak kutyát. Igaz többségük nem fajtiszta,de szerintem azok is épp annyira szerethetőek.
15:39 -esnek: attól hogy te nem szereted az állatokat,még nem kell itt szítani a feszültséget. A kutyák ha jól vannak nevelve,nem csinálnak bordelt és egyáltalán nem koszosak,ha kicsit figyelsz rá.
"és nem túl drága..."
minden kutyára kell költeni (nem is keveset) ha ő már így kezdi h nem túl drága akkor nagyon leszűkül a kör. Fajtiszta kutyát nem ajánlok mert azok drágák.
Egy egészséges fajtatiszta kutya ára 100.000ft-nál kezdődik és határ a csillagos ég, rengeteg a szaporító akik megpróbálnak mindenféle beteges,keverék,gyenge kutyát eladni pár ezer forintért de az orovsi számlák bőven a törzskönyves kutya ára fölött lesznek, vásárlásnál lekell ellenőrizni a szűlőket, szűréseket, törzskönyv stb. És különsen vigyázz a "mini"-nek hirdetett kutyákkal mert "mini" nem létezik (ezt a szaporítok találták ki keresekedelmi fogásként, ezek általában gyenge, beteg kutyák) itt bővebben levan írva: olcskutya.uw.hu
Tehát te döntöd el hogy a kutyák akarod megfizetni vagy az orvost...
Ha nincs pénzed irány a menhely vagy sintértelep, vedd fel a kapcsolatot a csabai állatvédőkkel: [link]
esetleg a kecskemétivel : [link]
vagy a hódmezővásárhelyivel: [link]
itt vannak például ők: [link]
De attól hogy maga a kutya ingyen van, még sokat kell rá költeni: felszerelés, táp, oltások, betegségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!