Ezek közül melyik a jobb? Etet valaki vele? Royal Canin Club CC, Flatazor Elite 25/16
Egyik sem. Mindkettő összetevői között először gabonaféle szerepel. Ennél olcsóbban vannak jobb összetételű tápok.
Nézz körül a Brit kutyatápok között. Ár/érték arányban ezek a legjobbak.
Akkor ez nem igaz??? Pont azt néztem, hogy első helyen NEM gabona van.
Összetevők:
Dehidratált csirke,kacsa,pulykahús, kukorica, búzakeményítö, kacsazsir, almarost, szójabab, állati zsíradék, dehidratált északi-tengeri halhús, céklapép, kukorica glutén, ORGANOLYSATS (0,6%), tojáspor, sörélesztö, tengeri só, fructo-oligoszacharid, chondroitin szulfát, Glükozamin, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint
Ez érdekes. Én ezt találtam.
Az Elite 25/16 Adult teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel. Mindazokat a tápanyagokat tartalmazza, amelyekre kutyájának mindennapjaiban szüksége van. Az Elite 25/16 Adult optimális fehérje/energia aránya révén nagy hatékonyságú, eledel.
Összetevők: Kukorica, dehidratált csirke,kacsa,pulykahús, búzakeményítö, állati zsiradék , szójabab, almarost, kacsazsír, kukorica glutén, ORGANOLYSATS (0,4%), tengerisó, sörélesztö, fructo-oligoszacharid, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.
Igen, ez most egy nagyon jó kérdés...
Már csak kíváncsiságból is megnéztem angol oldalon:
Dehydrated meats. Corn. Wheat. Animal fat. Beet pulp. Duck fat. Apple fibre. Corn gluten. Animal protein hydrolysats. Fish autolysats (Organolysats 0.4%). Fructo-oligossacharides. Brewer’s yeast. Preservatives. Vitamins and trace elements.
Itt első helyen a húst említik, de ami nekem továbbra sem tetszik, hogy utána viszont megosztottan sorolják fel a gabonaféléket (kukorica, gabona, gabona glutén) Ezt a kis trükköt nagyon sok úgymond prémium tápot gyártó cég alkalmazza, mert így fajtánként valóban kevesebb gabona van a tápban, összeadva a gabonaféléket viszont elképzelhető, hogy máris nem a hús kerülne az első helyre.
Éppen egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy a Decathlon-os tápoknak nagyon jó az összetétele és árban is elég barátságos. (7.990 Ft/12 kg)
Nem tudom, hogy a környéketeken van-e Decathlon, de náluk is lehet on-line vásárolni.
Ha gondolod olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!