Milyen kutyafajtát válasszak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Panelba lakok és szeretnék egy kutyust, aki nem túl nagy, de nem is Yorki méretű. És nem nagy a mozgásigénye. Az angol cocker spániel nagyon tetszik, csak hallottam, hogy mindent szétrág meg ilyenek... :/2015. márc. 31. 19:36
1/5 anonim válasza:
Te mit tudsz nyújtani a kutyának?
Egyébként kiskorukban igen, rágnak, de ha meg vannak nevelve, semmi gond nincs velük. Ez nem csak a spánielre igaz, hanem minden fajtára.
2/5 anonim válasza:
én tudom ajánlani a bichon havanese kutya fajtát. nagyon szeretnivaló barátságos kutyus. nem rág semmit össze vissza és nem hullik a szöre mert egyrétegű szőre van. nem nő nagyra kb akkora mint egy yorki de nem nagy annyira. nekem is ilyen kutyam van és nagyon megvagyunk együtt 4.éve.
3/5 anonim válasza:
A spánielek nagy mozgásigényű kutyák. Kis mozgásigényű a mopsz (ami nagyszerű kezdő kutyásoknak is), és a francia bulldog.
4/5 anonim válasza:
egy menhelyi keverék is tökéletes lenne. van mindenféle méretű, színű, formájú, habitusú, mozgásigényű..
miért akar mindenki ennyire fajtatiszta kutyát? :( csak ilyen kérdésekkel találkozni itt..
5/5 anonim válasza:
Kistestű, nyugodt természetű keveréket válassz szerintem.
A spánielnek azért elég nagy mozgásigénye van, ne felejtsd el, hogy vadászkutya.
A legtöbb kölyök szétrág mindent, igen. Ez nem fajtafüggő. Nevelni kell őket és eleget mozgatni, elfárasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!