Happy Dog Kutyaiskola vagy Rex Tanoda?
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem, hogy a két iskola közül melyik jobb, ill. kb egy árban vannak-e vagy valamelyik drágább-e.
A jóság persze attól is függ, mit szeretnénk, szóval leírom:
Nagyon jó munkaképességű, pörgős kutyám van, jól motiválható játékra és kajára is, pumi. Szívtuk meg már kutyaiskolával, szóval olyan helyet keresek, ahol tényleg értenek a kutyákhoz, segítenek az egyéni problémáink megoldásában, és engedelmességi képzésen is részt vehetünk. Kb BH vizsga szintjén állunk, de már rég nem gyakorlatoztunk. Nagyon sokféle tudással rendelkezünk, jó lenne kidobni a rosszat - ezért jó lenne, ha türelmes oktatónk lenne. Szeretnék minőségi gyakorlatokat végezni a kutyával, neki megfelelő engedelmességi versenyen is részt venni akár.
A válaszokat előre is köszönöm, remélem minden szükséges információt megadtam.
Egyik sulit sem ismerem.
De amikor sulival kapcsolatban raktam fel kérdést.Mondták,hogy ne mások véleményére adjak,hanem látogassak ki kutya nélkül a kiszemelt sulikhoz,akár többször többféle foglalkozást megnézni és amelyik szimpatikus oda be is iratkozni.
Mondhatjuk hogy pl a Happy dog egy jó suli,ha kimész mondjuk nem tetszik vmiért akár csak nem szimpatikus az oktató,akkor lényegtelen,hogy itt mit mondtunk :)
ma 12:49
Ha nem ismered az adott iskolát, milyen jogon formálsz véleményt róla?
Minden iskolából kikerülhet "gázos" kutya. Tudod, a kutya mellett ott van a gazdája is.
Melyik iskola nem a pénzszerzés és a lakossági igény miatt működik?
Jelzem, nem járok a Happy Dogba .
Attól, hogy nem ismerem behatóan, még vannak benyomásaim, bocsánat, hogy meg mertem szólalni :D Bár szerintem még mindig konstruktívabb voltam, mint te, akitől csak annyit tudtunk meg, hogy nem jár a Happy Dogba, de szeret kötözködni :)
Biztosan naiv vagyok, de az én kis begyöpösödött világomban a pénz például hátrébb van a fontossági sorrendben, mint a kutyák érdeke.
A lakossági igényt meg arra értettem, hogy nem egy ilyen jellegű suli van, ahol csak azért van pl. kutyaovi, mert az emberek sorban állnak, hogy fizessenek az oviért, pedig a suli mentalitása szerint a szocializáció hülyeség, bőven elég a közömbösség, legyen a gazda a kutya egyetlen társa és szórakozása. Ilyen ovitól nyilván hülyeség elvárni, hogy egy családi kutyás ovi szintjét hozza. Ugyanez van a sima engedelmes oktatással: a kiképző legszívesebben profi pályamunkát rakna a kutyákba, a gazdák viszont semmi hasznát nem vennék, úgysem fognak soha szabályos lábnál követésben elmenni a kutyafuttatóig. Ellenkeznek az érdekek, ennek ellenére mégis csinálják, ami sokszor elég is (nyilván, különben nem működne a rendszer), de előfordul, hogy nem.
Véletlenül de, kutyasulit vezetek :D
Hogy a Happy Dogban hogy van ovi, azt nem tudom, a Rexnél mindenesetre pórázon megy a "játék".
Akkor milyen iskola van, ami nem tükör, nem tükör klón, nem cerberos, nem városi kutyák iskolája, és nem csak a munkára koncentrálnak? Vagy ezek a választási lehetőségek?
Az akela milyen? Honlapról szimpatikusnak tűnik, de ugye a honlap csak marketing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!