Mi kell hozzá hogy legyen egy "nagy" testű kutyám? Mindent írjatok le légyszí hogy mi kell a neveléséhez. (Cane Corso) Többi lent. KÖszi a válszókat
Így eszedbe se jusson (akármilyen) kutyát venni. Nem ridegtartásra lettek kitalálva. Nem teheted meg, hogy kicsapod egy üres telekre és néha ránézel. Neveletlen, szocializálatlan, boldogtalan kutyát akarsz?
Ha házőrzőnek kell, akkor inkább vegyél egy riasztót.
Nem ajánlatos, a yorki 1 harapásába kerülne, kölyök kutyát sosem hagyunk egyedül, még akkor sem ha a nap nagyrészében ott vagy vele, bármit lenyelhet, még ha ott vagy is, megtaposhatja a ló, felrúghatja, elszökik, ellopják, beszorul valahová, esetleg megfojtja magát...soroljam még a számodra valódi okokat?
azon kívül, hogy mennyire sokat kell vele foglalkozni, szocializálni, nevelni...tudom mert nekünk is van, még akkor úgy gondoltam, hogy az egész napomat vele tudom tölteni, vele is töltöttem.....aztán jött a baba, és most anyi időm van míg ide írok, de nem mehetek kutyát sétáltatni, tanítgatni stb... max a babóval kiülünk kutyázni...De amíg nem laktok ott folyamatosan, nem ajánlom.Ha panelban élsz-éltek , akkor végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!