Szétrágja a kennel kerítését a kutya, segíthet az ivartalanítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lassan 6 éves kan "goldi-és valami más" keverék kutyám, aki szétrágja a kennel kerítését.A szomszédban közvetlenül van egy másik fiú kutya, azon az oldalon rágja/cincálja szét a kerítést.A kutya egy idős páré, akik mivel szabadidejük engedi napközben többször is kiengedik a kutyájukat a kenneléből, ami miatt az enyém megőrül, ugat és fel-alá rohangál. Mivel napközben mindenki dolgozik/tanul, ezért suli után szoktam elvinni sétálni őt. Próbáltam növelni a séták idejét, hogy lefárasszam, de a kerítést továbbra is rongálja.Sajnos,nem tudok mellette lenni egész nap, idén érettségizem. Szerintetek az ivartalanítás megoldás lenne a problémánkra?2015. márc. 24. 18:43
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy segitene, persze az ivartalanitas sose art. Egy goldikeverek nem kennelbe valo, hanem csalad melle,ha nem lenne egesz nap egyedul, az tobbet er, mint az ivartalanitas.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek, adjam menhelyre emiatt?:( Nagyon szeretem, én is sajnálom, hogy nem tudok mellette lenni:(
2015. márc. 24. 19:38
3/5 anonim válasza:
Húzz elé villanypásztort, azt nem nagyon fogja rágcsálni. Azt senki nem szereti rágcsálni...
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, miből van a kennel, de ha betonvasból lenne hegesztve, azt nem tudná szétrágni. Az ivartalanítás sosem árt, de nyilván az nem jó, ha egész nap kennelben van egy csak 1 órát sétál mondjuk.
5/5 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha kiheréltek volna baba korodban, mert kimásztál a járókádból?
Építs jobb kennelt, ne szerencsétlen állatot csonkítsd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!