Tenyleg nem jo otlet?
Van egy kutyam(nagyon szeretem), de szeretnek meg egyet,viszont a szuleim nem engedik. Arra gondoltam hogy megkerdezem a nagymamam, hogy nem tarthatnam e nala a kutyat es delutanonkent elhoznam es egesz delutan itt lenne csak anya nem akarja h a kertet szetturja ezert nem engedi h itt lakjon, es igy csak ott lakna a kutya de en foglalkoznek vele , en setaltatnam. mellesleg a nagymamam a szembelevo utcaban lakik.
(Bocsanat az ekezethiany miatt) kerlek normalisan fejezzetek ki ha nagyon rossz otlet...
Szis!
Minden attól függ, hogy a két kutyának mennyire illik össze az energiaszintje, mennyire aktívak. Fontos hogy először úgy mutasd be őket, hogy megismerjék egymás szagát (játék párna stb. szagoltatása, úgy hogy a másik kutya nincs ott) és csak azután engedd őket össze, semleges körülmények között, mondjuk egy parkban (ebben segíthet egy barátod és fontos, hogy a régebben nálad lévő kutya veled sétáljon oda, az új kutya pedig a barátoddal). Innen hazasétáltok mint egy falka, ez erőíti a kötelékeket otthon pedig már ha jól ment a találkozás, valószínűleg nem lesz gond.
Szerintem egébként egyáltalán nem rossz ötlet, megoldhaó, de persze a kutyáknak is jobb lenne együtt élni mert nekik nem természetes, ha a flka szétszakad akár időszakokra is.:)
#2 köszi, bár a kutyám biztos jól fogadná, ő egy ivartalanitott kan spaniel, kicsit felenk, de nem lenne gond veluk szerintem.:)
#3 sok idot toltok a kutyusommal, nagyon imadom, es ha lenne megegy kutya, ugyanugy szeretnem ot es kulon figyelnek ra hogy ne erezze rosszul magat.
Köszönöm a válaszokat!
Az a kutya, aki a nagymamádnál lakna, az nem a te kutyád lenne.
Igen, sok embernek több kutyája is van. csak éppen nem szétszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!