Kutyasétáltatás átlag mennyi FT/óra?
8. Vagyok.
1. Számlát nem kérni kell,hanem KÖTELEZŐEN adnotok! Ha belefutsz egy NAV-osban szo pol.
2. Ha az értékes kutyám megszökik és nem kerül elő vagy megsérül akkor garantáltan perelnélek is,és hidd el,hogy nyernék!
3. Egy GPS nyakörv nem hülyeség ám!
4. Ha hosszabb időre van nálatok,mert pl. dolgom van egész nap,reggeltől estig,akkor elvárom,hogy megetesd.
5. Ne tanítsd,ha nem értesz hozzá!
6. Az én ku rv a anyámat,hogy segíteni próbálok neked! (Ausztriai kutyasétáltatós rokonom elmondásai alapján szedtem össze a kérdéseimet.)
7. Szerződés vagy bármi papír arról,hogy átvetted és vissza adtad az ebet?
8. A járműved alkalmas állat szállításra? (box,kutya öv,)
9. Itatókat viszel a sétára? És ugye ebenként,mindnek különt igaz?
Én akkor sem bíznám másra a kutyáimat, ha nekem fizetnének érte...
Tudod mekkora felelősség, főleg más kutyáival?
Bocs, de ezzel a hozzáállással, amit írtál, hogy ha elszökne ott a chip - soha nem kérnélek fel, hogy ugyan már, sétáltasd a kutyáimat... marha sokra megyek vele, ha elüti az autó, vagy vki összeszedi és soha többet nem adja vissza nekem. Vállalod az anyagi felelősséget, ha bármi éri az állatot, míg veled van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!