Mikor fogja elfelejteni?
Nem,nem is figyeltem rá.És megprobaltam nyugodt maradni.Mostanában azt szoktam csinálni hogy mindennap teszek vele ott egy kört pórázon.Ez így jó? Vagy inkább megjobban felelevenítem a félelmeit?
(egyébként ha ez számít most kamasz a kutya)
A kutyáknak kb 20 másodperc a konkrét dolgkra való visszaemlékezőképességük. Ha egy bizonyos helyen kezd elbizonytalanodni, az csak egy összekapcsolódás a fejében a helyszannel. Úgy értem, hogy nem arra gondol "Hű itt egy hónapja nagyon megijedtem és akármikor jöhet a zaj, de félek!" hanem inkább a helysan látványa, szaga előhozza a fejében azt a negatív élményhatást amit akkor megtapasztalt.
Ha nyugodt irányítást biztosítasz neki (nemcsak azo a zajos helyen hanem egyébként is) akkor egy kis gyakorlás után a te magabiztosságoddal fogja összekapcsolni és hogy ott nincs semmi gond, mert te útmutatást adsz neki.
"20 másodperc"
kutyamutyi! Neked vagy sosem volt kutyád, vagy baromira nem ismered a kutyákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!