Morec76 kérdése:
Mit gondoltok arról az emberről (az apámról van szó) aki a kiskutyáját (egy boxert) bezárja minden nap egy nyúlketrecbe (ami kb.1 négyzetméteres) )?
Figyelt kérdés
Apám hozott egy boxer kölyökkutyát és egyáltalán nem foglalkozik vele csak kidobja az udvarra és berakja egy ketrecbe... Ez szerintetek normális? És ettől a kutya megbolondul mikor kivesszük a ketrecből és elkezd harapdálni. (Egy 2 hónapos boxer kan kutyáról van szó, meg az apámról)2015. márc. 23. 07:00
11/15 A kérdező kommentje:
Igen utolsó válaszoló. Pontosan ez van. Próbálok hatni apumra, de nem érdekli. Én amikor a kiskutyussal vagyok ( a nap nagy részében) akkor mindig benn van velem a szobámban és játszok vele, tanítom stb.
2015. márc. 23. 14:54
12/15 anonim válasza:
Akkor mi a gond? Ki is mehetnél vele ám a szabadba is, nem csak a szobában játszani vele. Amúgy kicsi kölyöknél nem lesz semmi gond, ha olyankor , amikor nincs felügyelet alatt, nem szedi szét az udvart. Lakásban is használják sokan az ilyen elszeparálást.
13/15 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem, hogy hatottam édesapámra és már készül is az új épkézláb kifutó. :D
Nem kell hívni az állatvédőket, egyébként is ilyen állapotban, hogy ketrecben volt maximum 5 napig volt, amíg nem volt szabadidő a kennel/kifutó megépítéséhez.
2015. márc. 23. 15:27
15/15 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm,akinek van boxere.Van egy jókora kenelje,és benne egy szigetelt háza,de nem is ez a lényeg.Miden nap jó nagy udvarban rohangál,rendesen kap enni,inni.Mondd meg apukádnak,hogy kb.így kell tartani egy kutyát,a sétáról még nem is beszétem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!