Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelban lakunk és szeretnék...

Lily Aldrin 22 kérdése:

Panelban lakunk és szeretnék egy beaglet hogy viselkedik?

Figyelt kérdés
én először a cicát gondoltam de apukám nem nagyon szereti őket és azt mondta h legyen inkább kutya de nem nagyon szeretem a kicsi kutyákat , viszont a beagle nagyon meg tetszett de nem tudom h viselkedik a lakásban
2015. márc. 22. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Panelba nem a legjobb választás, nagyon nagy mosgásigénye van , és ha nincs rendesen megnevelve, akkor szétszedi a házat ha nem mozog eleget. És a lakásba a szőre is folyamatosan hullik. Nagyon határozott gazdi kell neki, mert nagyon könnyű elrontani a nevelését , és akkor a fejedre nő.
2015. márc. 22. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Panelba beaglet ne! S nem azert mert a fejedre no, hanem mert mivel vadaszkutya, szuksege van a kertre, a szabadsagra, s panelben csak megboondulna.. foleg hogy oriasi a mozgasigenye
2015. márc. 22. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Ne! Panelba nem! Nekem van egy beaglem, és egy kis szörnyeteg! :D Bármennyire lemozgatom, mindig rosszalkodik, igazi kihívás, panelbe meg főleg! Válasz kisebb mozgásigényűt! Esetleg spániel?
2015. márc. 22. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

Vadászkutya, nagy mozgásigény, ahogy ezt előttem már elmondták. Mi egy nagy udvarban tartjuk, mégis napi séta kell neki, fáradhatatlan.

A szőrhullás meg a másik gond, hiába rövid szőrű,elég sűrű a bundájuk, eu sem épp panel-barát dolog.

A kutyának semmiképp sem lenne ott jó, és a családnak se előnyös ...

2015. márc. 22. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
25%

Mégis mekkora az a lakás? Rengetegszer ki kéne vinned sétálni...

Panelba amúgy csak macska való max...

2015. márc. 22. 22:41
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
A szomszédunkban lakik 2 kettő is egy 58 nm lakásban. Nincs velük semmi baj, nem ugatnak, semmibe nem tesznek kárt. Igaz, a nő otthon van, és sokat viszi őket sétálni, futtatni.
2015. márc. 22. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

"Panelba amúgy csak macska való max..."

Inkább semmit se írj.

2015. márc. 22. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Panelba csak macska való? A nap vicce!

A beagle nagy mozgásigényű, panelban tartott kutyákat egyébként is háromszor, de inkább négyszer le kell vinni sétálni, és nem éri be 15-30 perces sétákkal, legalább két órákat menni kell vele, és játszani. Egyébként meg minden kutya úgy viselkedik, ahogy nevelték. Ha nem foglalkozol vele, talál magának elfoglaltságot a lakásban.

2015. márc. 23. 06:20
 9/14 SzMHZs ***** válasza:
59%
Hát ha a beagle-t nem ajánljátok, akkor a spánielt se :) Nekem spánielem van, még nagyobb mozgásigényű, mint a beagle (kivéve persze, amelyiket már vágósúlyba hizlalták kb...). A környékünkön (panelos lakótelep) rengeteg beagle lakik és nincs velük több baj, mint akármelyik kutyával. Rengeteg foglalkozás és nevelés kell, de szerintem ez a legtöbb lakásban tartott kutyára igaz.
2015. márc. 23. 08:34
 10/14 SzMHZs ***** válasza:
Azért jó lenne, ha a 0%-os pontozáshoz kellene írni indoklást is, rettentő kíváncsi lennék :)
2015. márc. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!