Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden kutyabarat figyeljen?

Minden kutyabarat figyeljen?

Figyelt kérdés
A kutyusom ma hajnalban 3 tol f6 ig golyamatosan hanyt, negfeszitve, gorcsosen allt percekig, elbujt elolem, fulet farkat behuzta. Rohantunk a Lehel uti allatkorhazba, ott azt mondtak, hogy ok nem latnak semmit, de az orvos szinte ra sem nezett, velunk flegma volt , es nem erdekelte a kutyuson. Ezt meg is emlitettem neki.. Ezutan beadott neki szinte random 2 szurit.. Az egyik hanyas ellen volt, hazajottunk, es most jobban van, de csak a szuritól? Nektek csinalt mar ilyet a kutyusotok? Ha egy kutyus hany, akkor az nem veletlen, mi lehetett a baja?
2015. márc. 22. 17:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, sírva írom ezt a posztot, szörnyű a helyesírásom, de tanácstalan vagyok! Kérek mindenkit, valaki segítsen!
2015. márc. 22. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk csinált már ilyet, vagyis az volt hogy kb 1-1,5 percig görcsösen öklendezett meg hányt, majd összeesett utána fülét farkát behúzva elmenekült. Ezután megkerestem, és minden bevezetés nélkül mintha mi sem történt volna ment tovább. Nem járt sem orvosnál se sehol, azóta sem tudom hogy mit ehetett meg, vagy mi lehetett vele, de szóta semmi baja. Ötletem sincs. De 3-tól fél6ig.....az nagyon sok idő. Nincs esetleg elképzelésed, hogy előző nap mit evett (vagy ehetett) meg? Esetleg valami idegi sokk vagy trauma érhette e ? Vagy valami ilyesmi?

De mindenképpen figyeld még 1-2 napig,,,,ha gyomorrontás lehetett itass vele kamillateát (nekünk működött)

Reméljük semmi baja nem lesz. :)

2015. márc. 22. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hányt már a kutyám, de nem 3 órán keresztül, csak kis ideig, amíg kihányta a Pedigre konzervet. Nem szoktam neki konzervet venni, pont ezért, csak kipróbáltam egyszer.
2015. márc. 22. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is történt ilyen még kölyökkorban, amikor mindent megevett. Vittem is gyorsan az állatorvoshoz azt mondta begyulladt a hasa. Állítólag azért mert minden hülyeséget meg kutya és macskapiszkot megevett. Ő is kapott két szurit meg egy napig nem ehetett. Aztán már semmi baja nem volt. Remélem tudtam segíteni.
2015. márc. 22. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor hánynak a kutyák, igen elesettek tudnak lenni.

ha most jobban van, akkor nincs olyan nagy vész. Holnap pedig vidd el a saját orvosodhoz, ha netán elmúlna az injekció hatása és rosszabbodna ismét a kutya állapota.

megnézted, mit hányt ki a kutya? Volt széklete azóta?

2015. márc. 22. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Minden rendben van, nagyon köszönjük a válaszokat a sok jó embernek! Valószínűleg az előző esti vacsora volt kicsit sok a gyomrának ( egy kis máj, zöldségek, marhahús, kenyér) ezért hányt annyit, érzékeny a gyomra! Az MI állatorvosunkhoz is elvittük most délután, most már majdnem 100%-osan jól vagyunk, csak lightos kaját fog innentől enni. Mint kiderült, véreset a megerőltetéstől hányt, nem belső szervi probléma miatt! Áldjon meg az Isten minden állatszerető embert!!!
2015. márc. 23. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazán örülök, hogy múló rosszullét volt csak. Nem rossz az az étrend, amit leírtál elsőre. Bár a kenyér felesleges bele. Tudnia kell a gazdának, az ő kutyájának mennyi dekára az az adag, amitől jól van. nem szabad pukkadásig etetni egy kutyát sem.
2015. márc. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!