Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves kutyáknál, ha első...

1 éves kutyáknál, ha első tüzelés után megtörtént a párzás, mennyire biztos, hogy lesznek kiskutyák?

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 07:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Akkor talán a kérdést is így kellett volna feltenni és akkor más válaszokat kapott volna. Én nem láttam a válaszait.
2015. márc. 22. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:45

Semmiféle törvény nem foglalkozik szaporítással és annak tiltásával.A törvényben csak arra van paragrafus, hogy beteg kutyát és betegséget örökítő kutyát tilos elletni.

2015. márc. 22. 16:05
 13/26 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Igen, vasárnap szaladok neked az orvoshoz. Tuti pesti vagy ahol, minden 3. sarkon van egy...
2015. márc. 22. 16:36
 14/26 A kérdező kommentje:

Akkor lennék felelőtlen, ha kivinném a határba ahol találtam őket, ezek szerint nem véletlen rakták ki őket.

Az a vicces, hogy a sok eszes itt nekiugrik mindenkinek, mi van ha csak kíváncsiságból írja ki valaki a kérdést, vagy mint írták nem a sajátja?

Azt hiszitek itt minden megtörténik amit kiírnak? És én vagyok a agyatlan? ... A hasznos válaszokat köszönöm. A többiek adják át a kutyáiknak a részvétemet.

2015. márc. 22. 16:40
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Köszike,jól vannak a kutyáim.Ivartalanítva.Én pl.egy kicsi faluban élek,állatorvos nuku.Ha kell,vasárnap is vonatra ülök,ha állatorvos kell.
2015. márc. 22. 19:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Én meg milliárdos vagyok és itt ütöm el az időmet mások szar életeit olvasva....
2015. márc. 22. 19:28
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

Szerinted milliárdos az,aki normális állatorvosi ellátást biztosít a kutyáinak és nem itt rinyál,hogy mit kezdjen házilag a félhulla kutyájával?Sok ilyen kérdés volt már itt is.

Ivartalanítást is csak egyszer kell kifizetni.Ja és létezik állatorvosi biztosítás is havi kétezer Ft körüli összegért.Ehhez nem kell milliomosnak lenni,csak gondolkodni.

2015. márc. 22. 22:00
 18/26 A kérdező kommentje:

Tényleg? Hova szaladjak ivartalanítani olyan kutyákat -akik ráadásul 100 hogy testvérek - amit az egyik nap megtalálsz hétvégén estére meg összepároznak? Honnan tudod pl. azt hogy ez volt az első? Tiszta retek volt mindkettő , nem 2 napja voltak kint elhiheted. Nem is értem te mivel gondolkozol, nem a pénzzel van a gond értetlenke, hanem a helyzettel.

Gondolom a kutyád fenekét is szagolgatod és tudod mikor tüzel. Ne aggódjál, fel lett hívva ma reggel MUNKANAPON az orvos,menj inkább foglalkozz a tieiddel, had igyék, hogy egy segítőkész , normális ember kutyái,legalább ez legyen meg nekik.

2015. márc. 23. 07:58
 19/26 A kérdező kommentje:
A milliárdos írás meg ironikus volt arra, hogy te vonatra ugrasz vasárnap, hát kis lábtörlőkkel én is fel tudnék, de nem is értem, hogy gondolhatod magad rendes állattartónak ha egyértelműnek veszed, hogy a a kutyára ha ráteszem a pórázt azt csinál amit akarok.. momentán azt tudom elmesélni, hogy nyakörv se volt rajtuk valószínű soha, mivel le akarták tépni a póráztól meg lefekszik mindkettő és meg se mozdul...és fogd fel, 2 NAPJA vannak nálam , keresd meg azt aki kirakta őket neki okoskodj.
2015. márc. 23. 08:02
 20/26 anonim ***** válasza:

Írta h ivartalanok a kutyái! Miért kell ilyen hangnemben válaszolni? Nem csodálom, h törölték a hozzászólásaidat!

Hova szaladj? Mondjuk ma az állatorvoshoz. Ha testvérek, akkor pláne nem kéne megszületni a kölyköknek! És mit mondott az orvos?

2015. márc. 23. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!