A kutyám elvágta a mancs párnáját. Mitcsináljak?
Előre bocsájtom nem akarlak lebeszélni az állatorvosról, csupán leírom az én esetemet a kutyámmal!
Szóval az enyém a múlt héten vágta szinte ketté a talppárnáját, szintén törött üvegbe lépett futkározás közben. Vérzett neki kb 10 percig, bevittem, lemostam neki, ekkor a már megalvadt vér gondolom leoldódott, így újra elkezdett neki vérezni, de ismételt 10 perc után elállt, ezután már nem nyúltam hozzá. A kutya szerintem semmit nem érzett belőle, kicsit sem fájlalta, nem piszkálta. Mára szépen összeforrt, alig látszik a vágás.
Hogy én miért nem vittem állatorvoshoz? A mi esetünkben is úgy volt, hogy órákkal később lett volna elérhető csak a doki, és mire elérkezett az idő addigra nem vérzett neki és mint írtam nem is fájlalta, nem tűnt vészesnek a dolog.
De azért te csak vidd el hozzá a biztonság kedvéért, ráadásul meg tudod vele beszélni a másik problémátokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!