Mit gondoltok a (rövidszőrű) magyar vizsláról?
Na most akkor az a kérdés, hogy mit gondolunk róla, vagy csak lusta vagy beírni a google-be, hogy "magyar vizsla", és elolvasni ugyanazt, amit itt fogsz látni? :)
Csak kerti tartásra egyébként ne vegyél vizslát, nem arra való.
Kedves Akumi az a kérdés, hogy mi a véleményetek a vizsla természetéről, ápolásáról...stb.
Egyébként megnéztem az interneten amit fajtáról írnak és mindenhol ugyan azt találtam. Ezért kérdeztem, hogy mi a véleményetek.
Nem lehet, hogy azért találtad mindenhol ugyanazt, mert a vizsla mindenhol ugyanolyan...? :) A cikkeket, weboldalakat is emberek írják ám, tapasztalatok alapján ;)
Gondolom, olyasmiket láttál, minthogy örök gyerek, kajla, hatalmas lelkű, a szőrén nagyon nincs mit ápolni, merthogy rövid, annyit eszik, amennyit adott kajából adott aktivitással igényel, könnyű tanítani, kis határozottsággal nevelni is, mindenkit szeret, akinél játék vagy kaja van, akár gyerek, akár nem, de a kisebbekkel meg kell tanítani viselkedni, mert elég hebrencs, és nem csak mozgást, de szellemi fárasztást is igényel, merthogy nem egy hülye kutya. leginkább sportolni kéne vele, az fekszik neki, abból viszont gyakorlatilag bármit kipróbálhatsz vele, élvezni fogja, ha jó helyről veszed, és nem egy ösztönszegény idegroncsot találsz hazavinni húszezerért olx-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!