Ugatós kutya ellen ez megoldás?
Arra gondoltam, elkapom a szomszéd kutyáját. Elviszem egy állatorvoshoz, és átvágatom a hangszálait. hm?
A szomszédot nem zavarja (nyílván, mert kifele ugat az udvarról, a kerítésnél)
Megmérgezni sajnálom, bántani a szomszédot kéne.
Mit gondoltok, van Mo-n ilyen műtét? Mennyibe kerül? Nagyon etikátlan?
Hogy altassam el? :)
Szerintem ne csinálj vele semmi műtétet.
Próbáld ki hogy azt mondod ,,csend!". Vagy ha ez nem elég, akkor a kezeddel fogd meg a száját, és tartsd csukva kb. 10-15 percig
Gazdájának mondtad már, hogy ez zavar téged?
Végső esetben dobáld meg kaviccsal és mondd neki, hogy Csönd!, ha más nem használ.
Szinte hasonló az élethelyzet nálam is.
Én felveszem a fejhallgatóm, maximumra tekerem a hangerőt és kész.
Sajnos ilyen az állatvédelmi törvény...
A dobálózásnak semmi értelme,a rászólással csak jobban hergelhető egy kutya a hang miatt.
A kutya valóban azért van hogy ugasson-de akkor amikor oka van rá,és jelezni próbál valamit vele!
Ez nem összekverendő a kertbe kicsapott ebbel,akinek egy sor pszichés baja van,és megugatja még a lehulló falevelet is.
Nem ismerem a szomszédot,mikor nekem volt ilyen,látszott rajta hogy annyit tud a kutyáról hogy négy lába van.Nem azt mondom hogy szakérteni kell mindenkinek,de annyit illő volna tudni hogy sokat kell a kutyával foglalkozni.
Viszont ne nyúlj a kutyához,se méreg,se hangszálműtét,mert te jössz ki nagyon rosszul belőle-remélem nem gondoltad komolyan,csak a düh beszélt belőled.
Inkább beszélj a szomszéddal,de ne egyedül,hanem ha a többi lakót is zavarja,akkor velük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!