Akinek kistestű kutyája van, és a kutyus is fent alszik az ágyon?
Az ágyra maximum "aktív" de mindenképpen éber tevékenység alkalmával engedem fel.
Természetesen alváshoz van saját helye, ez nem is kérdés.
Óriási hiba lenne emberként, vagy gyerekpótlékként kezelni, és ágyban altatni.
Testileg, mentálisan, minden téren rendkívül egészségtelen.
Neked is azt tudom tanácsolni, tartsd tiszteletben az igényeit, ne legyél önző, tiszteld a kutya mivoltát, és azt add neki, amire egy kutyának szüksége van.
(Az ágyban alvás ettől fényévekre van)
Ha ennyi tisztelet nincs benned iránta, akkor tőle se várhatsz el tiszteletet.
Nekem az előző kutyám csivava volt, amíg fel bírt ugrálni az ágyra feljöhetett és este az ágy végében, a lábamnál aludhatott. Fal mellé volt tolva az ágy, szóval leeséstől nem kellett tartani + volt egy nagyobbacska ülő plüss medvém amit ballagásra kaptam, na azt odatettem és akkor annak a lábára tette a fejét és hozzá bújt. Sose feküdtem rá vagy rúgtam le álmomban és ő is nyugton aludt a medve mellett :)
Mostani gyepis keverékem le van tiltva az ágyról, csak akkor jöhet ha ÉN felhívom (ritkán), de ő azért már nagyobbacska kutya szóval ki is túrna hamar ha velem aludna :D
Nekem az ágyvégében alszik a két bichon.Ha mocorgok akkor lemennek a szőnyegre,ágy alá aludni. Sose féltem attól,hogy rájuk fekszek.Például volt mikor el sem aludtam sokat mocorogtam,de a kutyákhoz hozzá sem értem,mégis le mentek,mert zavarta őket,hogy mocorgok.Egyik az jobban tűri a mocorgást,de a végén ő is lemegy ha zavarja.
Nem kell attól félni,hogy rá fekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!