Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy faj tiszta kutya...

Ha egy faj tiszta kutya párosodik egy korcsal, akkor a fajtiszta kutya el veszti a fajtisztaságát, már mint a vére?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Was haben Sie?
2015. márc. 13. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

El. Már nem "faj tiszta" lesz, hanem "korcs".

Szerintem vére sem lesz... :((

2015. márc. 13. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajjaj, micsoda fogalomzavar van itt... Minden kutya fajtiszta, ha nem egy kecske, macska vagy egyéb állat volt valamelyik szülő. A fajtatisztaság más dolog, az a kutya fajtatiszta, aminek törzskönyve van, ez bizonyítja, hogy a felmenői is fajtatiszták voltak. A vérével nem történik semmi, az egészsége már kérdésesebb megfelelő ellátás nélkül...(a vemhesség alatt is lehet ivartalanítani egy ideig)

Ha egy keverék párosodik egy fajtatiszta kutyával, akkor csak az adott alom lesz keverék genetikailag. Viszont, ha két fajtatiszta kutya párosodik, akkor is fajtajellegű keverékeknek kell hivatalosan hívni a kölyköket, amennyiben nincs törzskönyvük(ehhez sok dolog kell). Ha esetleg szaporítani készülnél, ne tedd, így is van elég felesleges keverékkutya(nem, nem kell legalább egyszer szülnie, és nem élvezi az anyaságot sem).

2015. márc. 13. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen, így van. Ezért van az, hogy ha egy fekete férfi szexel egy fehér nővel, akkor ő is fehérré válik. Így lett Michael Jackson is fehér. Elveszítette a vére a fekete géneket.
2015. márc. 14. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj!!!!
2015. márc. 14. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolai biológia tananyag az állatok szaporodása, de úgy látszik van, aki oda is csak melegedni jár.
2015. márc. 14. 05:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakis valami szándékosan provokatív kérdés lehet. Ilyen ember a valóságban nem lehet.
2015. márc. 14. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy veszti hát fajban marad!
2015. márc. 14. 07:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok a vérét nem olvastam. Tehát ha párosodsz egy négerrel akkot már nem leszel tiszta vérű?
2015. márc. 14. 07:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon régi falusi hiedelem. Már régen nem hallottam, köszi, kérdező, hogy felelevenítetted!! Kb 1920-as évek......
2015. márc. 14. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!