Bichon havanese és bolognese nyírása lépésről lépésre?
Nekem is van egy havanese kutyám, rettenetes hogy mennyire össze tud a bundája kócolódni.. Vidd el inkább egy kozmetikába, ott majd levágják fazonra..
Lehet hogy tudnák neki ritkítani is és akkor hátha nem rahadna bele minden szar, amúgy házilag mi is próbáltuk neki nyírni, de olyan a szőre hogy nem viszi a gép pedig minden nap fésülve van..
Barátom szülei vettek asszem a fresnapfba egy 6-8ezer Ft körüli kutyanyíró gépet, és nekem adták, mert az ő óriási Bobtail kutyájuk szőrét nem viszi. Van 5 féle fej hozzá. Kettőt használok. Az egyik kb 1 centisre nyírja, a másik meg olyan fél centisre. Nekem havanese-puli keverék kutyám van. Fél centisre csak a testén nyírtam le, a fején 1 centis a szőr. Az utcára adok rá kutyaruhát és így nem látszik kint, hogy a testén kisebb a szőre.
A lakásban viszont így nincs melege és nem fázik, jól elvan 22-23 fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!