Egy rendes tenyésztőtől hány hónaposan lehet elhozni egy kutyust?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 19:46
1/9 anonim válasza:
Minimum 8 hetesen, 2 oltással, chippel. De van, aki csak 10 hetesen adja oda, ami a kutyának csak jót tesz.
2/9 anonim válasza:
Én később kezdem az oltásokat ha szopnak még így csak 10-12 hetes kor körül.
3/9 anonim válasza:
Én ugy tudtam hogy 6 hetesen már el lehet hozni de igazatok van minnél tovább marad az annyánál annál jobb
4/9 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy 6 hónaptól nem lelehet még.
2015. márc. 12. 20:54
5/9 anonim válasza:
A 6 hetes elvitel régen volt már 8 héttől lehet!
6/9 anonim válasza:
Azért a minél később annál jobb nem egészen igaz. Mert 8 hetes korban jobb, ha megismerkedik már az új családjával. Én megjártam már egy 12 hetes korban elhozott kutyával, hiába szocializáltam agyon, már nem tudtam mindenhez hozzá szoktatni.
7/9 anonim válasza:
Én fogváltás előtt nem adok oda kutyát. Addigra megtudom nézetni a patellát, addigra kanoknál lent kell lenni heréknek, az új fogak száma is tisztán látható. Nekem ez így tiszta, én így vagyok nyugodt. Törvény szerint 8 hetes kortól lehet elválasztani a kiskutyát és elvinni új otthonába. A legtöbb tenyésztő pedig 10-12 hetes kora előtt nem adja oda.
8/9 anonim válasza:
Vagy ha oda is adja 8 hetesen akkor sok esetben bejáratott ismert vevőknek, aki már nem az első ilyen fajta kutyát viszik haza, vagy régóta ismerik a vevőt.
9/9 ödi2 válasza:
10-12 hetes kor lenne a legjobb szerintem is,közben már lehet foglalkozni,összeszokni a kutyussal,de az anyával töltött plussz hetek nagyon sokat jelenthetnek...
Nem rossz a 8 hét sem,de a több lenne a jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!