Hogyan tanítsam meg úgy a kutyám beállni mint a Crufts kiállításon a bírálatok alatt a kutyák?
Figyelt kérdés
Szóval a felvezetője előtte áll, a kutya pedig szépen figyeli kihúzva őt! Hogyan vegyem rá a kutyámat ( 1 éves, hogy ne leütött fejjel hanem érdeklődően, magasan tartott fejjel mennyen be a ringbe?2015. márc. 12. 13:30
1/5 anonim válasza:
Sok türelemmel és vagy kajával vagy játékkal. Először tanítsd meg melletted állni utána előttet és utána távolodhatsz ha már jól megy. Napi 5-10 perc nem kell több mert beleun!
2/5 anonim válasza:
Elfeljtettem írni elôszőr tanítsd a koncentrálást .
Ha figyeln1-2 mp - ig kapja a kaját vagy a játékot ha ez jól megy akkor 5mp stb..
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szereti a láncot, nem tűri meg magán, vékony bőr nyakörv is megfelel a célra és nem lánc póráz hanem valami szép díszes de vékony anyag?
2015. márc. 12. 14:15
4/5 anonim válasza:
"szép díszes de vékony anyag"
Nem hiszem, hogy van kutya az univerzumban, amelyiket érdekelné, hogy díszes-e a póráza.
5/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell lánc de sokszor jó és nem szeretem vagy szeretem kérdés. Ennyi erővel ha nem figyel azt sem szereti? Ezek nem így működnek! Budapesti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!