Az a kutya amelyik az utcán barátságos, engedi, hogy simogassák az emberek, az attól lehet jó őrző?
Az enyém félénk volt az utcán idegenekkel de ha vele voltam hagyta hogy simizzék és barátságos is volt.
Otthon őrizte a házat.
Egyébként ha úgy adódott még engem is séta közben
Bár én sosem engedem, hogy az utcán simogassák, attól még teljesen szocializált és normális.
Ha én engedem akkor tényleg olyan mint egy kisbárány.
Ezzel szemben:
Fantasztikusan őrzi a területet.
Amikor én nyitok kaput valakinek akkor ugye elkísér, majd azt a valakit is végig kíséri mellettem vissza.
Persze az esetek 99%-ban jön a bunkó duma, hogy: "Jaj, hát látom, hogy ez olyan kutya aki csak a kerítésen belül bátor"
Ja, csak jöjjön az az illető be szó nélkül.
Minden reggel a kutyámmal elsétálunk a botba és a bolt előtt az egyik ismerősöm vigyáz mindig rá, ameddig elintézem a dolgomat. Ismeri, szereti, de az udvarba vagy a házba őt sem engedi be, a területét erősen védi.
Tehát attól, hogy egy kutya a saját területén kívül barátságos, még lehet nagyszerű házőrző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!