Ti milyen "segédezközöket" használtok kutyátok tanítására?
Figyelt kérdés
Westim van és elkezdtem "kiképezni", tanítani de úgy gondolom, hogy vmi féle eszközzel lehet könnyebb lenne. Létszi boltokat is írjatok meg hogy, hogy használjátok azt. Ha tudtok videókat is linkelhettek.
Elõre is köszi. :D
2015. márc. 11. 15:39
1/9 anonim válasza:
Klikker, jutalomfalat. Klikkert azt hiszem, frassnapfban vettem régen, jutalomfalatot szintén ott szoktam (Frolic táp), de virsli, sajt, lecsókolbász is tökéletes. Esetleg labdát is használhatsz nagy jutalomnak, az szintén kisállat kereskedésben kapható.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. De jutifalatot eddig is használtam de a klikker mire jó?
2015. márc. 11. 15:51
3/9 anonim válasza:
Kutyakeksz vagy vmi hasonló pl rántotthús xD am az is jó
4/9 anonim válasza:
Én nem használok klikkert. Jutalomfalatot adok neki ha valamit jól csinált, meg így örvendezek, hogy nyihihi és erre ő is örülni kezd.
5/9 A kérdező kommentje:
Utólsó: LOL
De klikkert mire használsz? Hogy oda jöjjön?
2015. márc. 11. 18:41
6/9 anonim válasza:
Klikkert feladatok, trükkök tanítására lehet használni, bonyolultabb feladatoknál nagyon jól jöhet. Olvass utána az oldalon, sok kérdés volt a klikkerrel kapcsolatban.
7/9 anonim válasza:
Hogy erted, hogy eszkozzel konnyebb lenne? Eddig hogyan tanitottad? Mi okoz most nehezseget? Csak mert a klikkertol a szoges nyakorvig eleg sok kulonbozo fele segedeszkoz letezik, nem mind jo mindenre.
8/9 Szilvi & Argos válasza:
Labda, frizbi, jutalom falat, klikker, kontakt póráz, target, stb
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Eddig is tudtam tanítani a kutyámat csak úgy gondoltam, hogy klikkerrel vagy hasonlóan könyebben, gyorsabban menne, de lehet, hogy tévedek.
2015. márc. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!