Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a magyar vizsla...

Mit gondoltok a magyar vizsla fajtáról?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyönyörű kutya,sok mozgásigénnyel,vadászösztönnel,képzést igényel,szeret tanulni.
2015. márc. 11. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű kutyák. De én jobban szeretem a német vizslát. Nagy mozgásigénye van, és jó helyről kell venni. Kiváló családi kedvenc.
2015. márc. 11. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 volt, egymás után, kis átfedéssel. Valóban nagyon kedves és szelíd kutyák, fiatalabb korukban hatalmas mozgásigénnyel. A szőrüket folyamatosan hullajtják, úgyhogy a lakásban a szőnyegek takarítása komoly feladat. Sajnos a túltenyésztés, beltenyésztés és mindenféle tenyésztési manipulációk következtében sok a nem teljesen egészséges kutya (epilepszia, csípőizületi baj, óriásnövés).
2015. márc. 11. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyar vizslánk van: imádnivaló személyiség, örök fiatalos lököttség, játszásimádat, hatalmas mozgásigény, nehéz sétáltatás, örök harc a súlya miatt (egyszerűen a miénk nem hízik, a bordája kilóg, a gerince pláne..., idősebb korára jönnek a talán túltenyésztésből adódó betegségek pl cukorbetegség, prosztata baj stb.
2015. márc. 11. 13:18
 5/7 A kérdező kommentje:
gyermek melllé ajánljátok?
2015. márc. 11. 13:24
 6/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora a gyermek/kutya, nekem a tapasztalatom, hogy soha nem bántana a gyereket, de ez a fajta imád ugrálni, illetve a farka csoválásával képes mindent leverni, ezeket mérlegelni kell.
2015. márc. 12. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha alaposan odalép az ember nevelés terén abszolute jó kutya lesz belőle.

Erre oda kell figyelni mert egy kifejlett vizsla csupa jó szándékból is fellökhet gyereket, felnőttet bárkit.

Arról nem beszélve, hogy az olyan gazdát akinek neveletlen a kutyája nem éppen szívlelnek az emberek, legyen az bármilyen aranyos is!

2015. márc. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!