Mi a véleményetek az AniOne márka termékeiről?
Mindkettőtöknek köszi.
Második: igen, én is a nyakörvekre voltam kíváncsi. Egy nyakörvet láttam, jó erős a csatja.
Címtartót ne vegyél tőlük, szétesős. Abból a Trixie nekem jobban bevált.
Cicajátékkal van tapasztalatom, az ér? Textillel borított labda, textiles botos játék - több fajta is van a rokonságban. Meglepően tartósnak bizonyultak és nagyon szeretik a nyervogik őket.
Címtartó nem kell. :)
Igen, ér. Köszi. Rágós kutyám van, majd meglátjuk. :)
Zöld pacsi mindenkinek.
Nem tudom mennyire számít, de nekem barátok mondták, hogy a zöld gumi játékok (kötelesek) nagyon tartósak, bár a rongy néhány év alatt azért kijön belőlük. Ilyenek, de több fajta, alakú is van:
Kis kitérő: Ha nagyon rágós a kutya akkor én tuti kong tölthetőre (harang alakú)gyűjtenék. Igaz elég drága de évekig jó, és van extra rágás álló fekete színű is. Én utána kérdezem, mindenki csak dicséri a pirosat és a feketét is, kinek milyen kutyája van, szóval én tegnap vettem egyet.
A piros kong nálunk 5 éve tart (kutyámmal egy idős:) - igaz, hogy a kutyám rágós, de kistestű és nem minden nap kapja meg, csak egy héten 2-3 alkalommal, szárított kacsahúst teszek bele és ezt kell kioperálnia:)
Kongból van benti labdája - olyan mint a teniszlabda, csak a bevonata kutyabarát - az is legalább 3 éves.
Ami még nagyon régóta megvan neki (5 éve) és napi szinten játszunk vele az a fonott kötél (karlie márka, nálunk rongyó) és azt még mosni is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!