Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell tenni ha egy 8-9...

Kovács bojta kérdése:

Mit kell tenni ha egy 8-9 hetes kutya nagyon bedurvul? És mit kell neki adni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az, h bedurvul? Ha harapdál, rohangál, az NORMÁLIS, hiszen kölyök! Játszik! Meg kell tanítani a helyes viselkedésre egy határozott NEM! felkiáltással, és otthagyni.
2015. márc. 5. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Le kell állítani.

Mit akarsz neki adni? Kaja, játék, pofon? Pontosíts kicsit.

2015. márc. 5. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
:D:D:D nem értem, ha valaki magához vesz egy kiskölyköt, annyit sem olvas el előre, hogy hogyan is viselkednek a kölyökkutyák?!?!
2015. márc. 5. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Minden kölyökkkutya, ha egészséges, akkor szertelen, rág mindent, rombol, bepiszkit stb.

Minek neked kutya, ha ennyit se tudsz róla?

Menj el menhelyre és válassz egy évest, azt is lehet nevelni, csak nincs vele ennyi gond.

2015. márc. 5. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nagyon durván harap, akkor csak játszik. A kölyök kutyák játék közben pont ezt produkálják, egy különbséggel: ha a játszópajti felvisít, mert a másik durván megharapta,akkor ő onnan tudni fogja, hogy mi az a harapási erősség,ami még belefér a tűréshatárba, ami tényleg nem durvulás,hanem csak játék. Az ember viszont nem vonyít.

Mikor az én német juhászom kölyök volt,és ezt csinálta, rákiabáltam, hogy "nem szabad!", és a marjánál fogva finoman megráztam "büntetésből". Egy-két alkalom után tudta a helyét.

2015. márc. 5. 13:18
 6/8 anonim válasza:
0%
Ha már most dúrva,akkor vigyázzatok vele,mert nagyobb korában meg fog enni mindenkit. )DD
2015. márc. 5. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
Tejfogai vannak, azzal nem igazán tud nagyot harapni. Ha beléd kapott, jajgass és erélyesen rázd meg a nyakán a bőrt. Mint az anyakutya, amikor rendre utasítja a kölykét.
2015. márc. 5. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tejfogai vannak, azzal nem igazán tud nagyot harapni."

Haha :D Téged se rágott még egyszerre egy alom kölyök merő szeretetből mi? Nem tejből vannak a fogai, meg gumicukorból; nagyon is élesek meg hegyesek, rohadtul tud ám fájni.

2015. márc. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!