Mit kell tenni ha egy 8-9 hetes kutya nagyon bedurvul? És mit kell neki adni?
Le kell állítani.
Mit akarsz neki adni? Kaja, játék, pofon? Pontosíts kicsit.
Minden kölyökkkutya, ha egészséges, akkor szertelen, rág mindent, rombol, bepiszkit stb.
Minek neked kutya, ha ennyit se tudsz róla?
Menj el menhelyre és válassz egy évest, azt is lehet nevelni, csak nincs vele ennyi gond.
Ha nagyon durván harap, akkor csak játszik. A kölyök kutyák játék közben pont ezt produkálják, egy különbséggel: ha a játszópajti felvisít, mert a másik durván megharapta,akkor ő onnan tudni fogja, hogy mi az a harapási erősség,ami még belefér a tűréshatárba, ami tényleg nem durvulás,hanem csak játék. Az ember viszont nem vonyít.
Mikor az én német juhászom kölyök volt,és ezt csinálta, rákiabáltam, hogy "nem szabad!", és a marjánál fogva finoman megráztam "büntetésből". Egy-két alkalom után tudta a helyét.
"Tejfogai vannak, azzal nem igazán tud nagyot harapni."
Haha :D Téged se rágott még egyszerre egy alom kölyök merő szeretetből mi? Nem tejből vannak a fogai, meg gumicukorból; nagyon is élesek meg hegyesek, rohadtul tud ám fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!