Bravecto tablettával kinek, milyen tapasztalata van?
Figyelt kérdés
Hatékonyság, ár, beszerezhetőség, stb.2015. márc. 2. 10:46
11/12 anonim válasza:
35-38kg-os kutyámmal (német juhász), heti 80-120 kilométereket szoktam túrázni. Spot on-t használtam, jó volt, de nem szívesen úsztattam. Védelem nélkül (télen is) rengeteg kullancs szokott benne lenni, most 2 hónapja hogy bravectót adott neki a doki, úsztatom járok vele erdőbe és eddig semmi élősködő. Annyi, hogy mintha kicsit többet vakarózna az átlagosnál, de nem látok /látunk rajta semmit. Lényegében bevált a dolog, ezt fogom szerintem használni a jövőben is.
12/12 anonim válasza:
Szia. Nekünk a 3 éves fajtiszta törpe pincserünk visszafordíthatatlan májkárosodást szenvedett el a Bravecto-tól. Ezt az Állatorvosi Egyetemen alátámasztották, több hónapos vizsgálattal. Az állapota stabilizálódott az említett szer elhagyása óta, de egész életében gyógyszeres kezelésre szorul ill. májkímélő táplákozára kellett átállni. Körültekintően alkalmazzatok bármilyen belsőleg alkalmazandó rovarirtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!