A lassan egy éves fiú labrador keverékem mintha kicsit sovány lenne mitől lehet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 15:14
21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem megnézem auchanban alphazoonál köcce
2015. febr. 28. 19:15
22/31 anonim válasza:
Nagyobb allatkereskedesekben biztos van, de sokkal egyszerubb es olcsobb a netrol rendelni. Miert nem akarsz netrol venni? Teljesen megbizhato, kiszallitaskor fizetsz csak, nem csaphatnak be.
23/31 anonim válasza:
Neten is meg tudod rendelni, két-három munkanap alatt ki is szállítják! Amiket felsoroltál, fölösleges a kutyának!
24/31 A kérdező kommentje:
nem szeretnék netről auchanban könnyeb
2015. febr. 28. 19:23
26/31 A kérdező kommentje:
Kerepes
2015. febr. 28. 19:29
27/31 anonim válasza:
Az Acana.hu-n van egy boltkereső, Kerepesen van egy Állati Jó Eledelek Boltja, Szőlő út 182 Kerepes T: 70-264-7476
28/31 A kérdező kommentje:
Mert?
2015. febr. 28. 19:40
29/31 anonim válasza:
Azért kérdezték hol laksz, mert akkor tudnak ajánlani neked boltot...
30/31 anonim válasza:
[link] Tényleg létezik :) Így látatlanban is inkább ide mennék, mint az Alphazooba. Aminek a honlapján én nem láttam olyan márkát, ami különösebben szimpatikus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!