Egy 2-3 hónapos havanese kölyök hova végezze a dolgát amíg nem vagyok itthon? Mit adjak neki ahova piszkíthat?
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 20:33
11/15 anonim válasza:
Egy ilyen fiatal kutya 3 órát sem nagyon bír ki.Nem hogy 5-6 órát.
2 óránként le kell vinni!
Olyan helyre zárd be ahol könnyen feltudsz takarítani,nincs szőnyeg. De egy szoba kennel is jó megoldás lehet.
Kaja sose legyen előtte egész nap!
Napi 3x kell enni adni neki,rakd le elé.Ha ott hagyott vmennyit azt is szed fel!
Hiszen ha mindig előtte van a kaja akkor 1,egész nap üríteni fog..2, megunja a kaját és jön a kérdés,hogy x kutyám nem eszi y tápot,válogatós és stb
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat mennyi idős kortól lehet ivartalanítani? És kb mennyibe kerül?
2015. febr. 28. 18:01
13/15 anonim válasza:
Ez orvostól függ vki azt mondja várd meg az első tüzelést vki azt,hogy tüzelés előtt.
Kanoknál nem tudom.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Menhelyes kutyus lesz kb 1 hónap múlva hozzuk el még csak képen láttuk de jövőhéten megyünk el megnézni.
2015. febr. 28. 20:18
15/15 Polly10 válasza:
Nekem bolognesém van és ő sétákon nem régen nem piszkított sehova sem, így volt otthon egy kartondoboz amibe újságcafatokat téptünk, és az tökéletesen szolgált wc gyanánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!