Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Opyan sípolós játék, ami...

Opyan sípolós játék, ami viszonylag sokáig bírja?

Figyelt kérdés

Van egy kuvaszom és imádja a sípolós játékokat.Már szerintem a 20-at némította el ma.Egyszerűen nem találok olyat a boltokban, ami esetleg tartósabb lenne.Hajlandó lennék több pénzt is kiadni egy tartósabbra.Tudnátok ajánlani ilyet?

Csak akkor van nála, amikor intenzíven játszunk, napközben amúgy nincs előtte.Ha már nem sípol, akkor nem is érdekli.:( Az alakja mindegy.

2015. febr. 26. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat nem fogsz találni. Mi is próbáltunk egy bullterriernek, de nem jött össze. Találtunk egy olyan labdát, ami tele van kis lyukakkal és van benne egy csörgő. Azt nem tudta szétszedni, mert a fogai belecsúsztak a lyukakba. Évekig megvolt. A székesfehérvári állatkórháznál vettük.
2015. febr. 27. 06:56
 2/3 anonim ***** válasza:
A Kong játékoknál van extreme tartós (fekete) színű is. Meg ha jól tudom a sárga színűek zörögnek, csörögnek. Ez egy elég strapabíró játék, nézd meg hátha a két kívánság együtt is teljesül.
2015. febr. 27. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ez van, ezt még nem tépték szét

[link]

2015. febr. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!