Csak a rövid lábú kutyáknak káros a lépcsőzés vagy mindegyiknek? Fölfele vagy lefele káros?
Komolyan nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek... Az én kutyám egész életében az udvaron szaladgált, lépcsőzött (mivelhogy hegyoldalon lakunk), és semmi baja (kukacoskodók kedvéért a szomszéd kutyáknbak se). Ha a kutyának egézségügyi oka van rá, hogy kímélje a lábát, akkor persze ölbe kell vinni, de egy teljesen egézséges kutya nehogy már két emeletet ne bírjon megmászni, akár öreg, akár fiatal.
Persze, káros, kopik az izület meg minden, de bocs, ennyi erővel az oxigén is káros, meg a kutyakajában a tertósítószer is káros, meg a vízben a klór is káros, minden káros. De ettől még nem lehet burokben tartani, mert csak azt éred el, hogy nem lesz nomrális (kutya)élete.
hát én nem ismerem a dobermannokat de a boxert nagyon ajánlom én csak jót tudok mondani róluk:)
a magyar vizsla meg sztem egyáltalán nem nyugodt kutya mindig túl van pörögve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!