Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kitermetű kutyák...

Gittafon kérdése:

Milyen kitermetű kutyák vannak ami kinti és maximum 50000 ft?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kutyat tavaszra (áprilisba). Ha van valakinek írjon privátba mert lehet hogy előbb is lehet. Kutyafajtákat is írjatok! Az a lényeg hogy kicsi legyen es hogy kinti! Várom a kommenteket és a priviket! Remélem szerencsém lesz!
2015. febr. 26. 11:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Ha a menhelyi keverék derogál, akkor nem kell neked kutya!
2015. febr. 26. 11:30
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem nem azért nem kell menhelyi h ne menőzhessek mert azok is cukik de nem akarok keveréket!!!! Hogyha ezzel nem értesz eggyet akkor sajnálom!
2015. febr. 26. 12:01
 13/28 bollocks ***** válasza:
90%
Márpedig 50000-ért csak keveréket kapsz.
2015. febr. 26. 12:02
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Menhelyi kutyák között is vannak igencsak szépek, mint pl. az enyém. Nem volt még másfél éves, amikor elhoztam. Valamilyen vadászkutya és golden retriever keverék, közepes termetű, nálam lett belőle szép kutyus. A menhelyen sétáltatták, játszottak vele az önkéntesek, chipet is kapott. Nem voltak pórázon menéssel és más sétáltatókkal gondaim, de a szobatisztasággal sem (kinti-benti kutya). Ha komolyan gondolod, hogy kutyát szeretnél, akkor jelentkezz valamelyik menhelyen önkéntesnek és ismerd meg őket.
2015. febr. 26. 12:05
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem értem, hogy ha gyakorlatilag mindegy, milyen fajta, hisz itt kérsz másokat, hogy ajánljanak neked, akkor mi a baj a keverékkel? Vannak nagyon is csinos keverék kutyák. Senki nem mondja, hogy fogadd be az elsőt, akibe belebotlasz. Nézzél szét sokfelé és előbb-utóbb megtetszik egy.
2015. febr. 26. 12:12
 16/28 anonim ***** válasza:
1%
szerintem igen is vehet olyan kutyát amilyet akar. attól hogy szaporítótól veszi a kutyát arrol az a kutya nem tehet amelyiket megveszi annak a kutyának is kell hogy gazdája legyen hiszen ő is csak egy tehetetlen kutya mind egy hogy fizet érte vagy nem az se gond ha nem fajtiszta akkor is egy kutya akinek gazdára van szüksége az már csak a hülye gazdája hibája hogy pénzért adja! de ha a kérdezőnek így jó akkor vegyen ilyen kutyát!
2015. febr. 26. 12:14
 17/28 A kérdező kommentje:
Igazábol 50000 ft ért kapok kutyust ( nem keveréket) mert a barátnőm vett egy vizslát 5000 ft ért! Ha nem találok kutyát akkor menhelyhez fordulok! Köszönöm azért!
2015. febr. 26. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

"szerintem igen is vehet olyan kutyát amilyet akar"

Aha, csakhogy a kérdezőnek halvány lila gőze sincs róla, hogy mit akar, csak azt tudja, hogy ne legyen keverék.

2015. febr. 26. 12:19
 19/28 anonim ***** válasza:
97%
#16 - Figyelj, elmagyarázom: Ha innentől hirtelen senki nem fizetne a kutyákért a szaporítóknak, akkor ez a káros tevékenység megszűnne, az aktuális almok pedig menhelyekre kerülnének. Egy részük nyilván meghalna, de azért azt látni kell, hogy semmiféle más mód nem létezik ennek a dolognak a megállítására, csak az, ha nem vesznek tőlük kutyát.
2015. febr. 26. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést mindenkitől, bennem most elpattant valami, feladtam. Olyan vagyok már, mint egy meghasonlott papagáj, hogy hetvenedszerre is leírjam, hogy miért nem szeretjük az olcsó kutyát. Bocs, de nem.
2015. febr. 26. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!