Zeusz4 kérdése:
Van esély arra hogy járni fog még a kutya valaha?
Figyelt kérdés
Van egy kutya akit gerinctöréssel meg műtöttek kicsit több mint egy hete, a kutya atöröttgerincével 1 hétig volt úgy hogy orvos nem látta, nem sok jót mondott az orvos de a műtét megtörtént . Eddig nem igazán mutatott reakciót a hátsó láb inger hatására (ujjak közti meg csípésre) de tegnap aludt a kutya és egy ollóval (tompa végű) megcsikiztem a lábát és nagyon mozgatta mind kettőt,2015. febr. 26. 07:30
1/7 anonim válasza:
akkor ez már haladás.:) beszélj az orvossal, és kezdjétek el a tornát, nagyon sokat számit a gyógyulás szempontjából.
2/7 anonim válasza:
Ha reflexet mutat, az nagyon jó jel! Mindennek az alapja, mondhatni. De biztos nagyon-nagyon hosszú időbe fog még telni, hogy járni tudjon, fokozatosan kell újra megtanítani járni. Csóri kutyus, nagy mákja volt, hogy dokihoz került, nem baltával csapták fejbe, mint sok sorstársát.
3/7 anonim válasza:
Jó ég, szegényke. Most nem találom, de a napokban belefutottam egy szívszaggató cikkbe, ahol a törött gerincű kóbor kutya műtét után 3 lábon tudott közlekedni. Persze minden eset más, de ha csikizést érezte, akkor működnek ott az idegek.
5/7 anonim válasza:
Minden lehetséges, de mindenféleképpen vidd el egy megbízható, leinformálható fizioterapeutához!!!!!
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszát,nem az én kutyám én ideiglenes befogadó vagyok és én válaltam a gondozását :)
2015. febr. 26. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!