Valaki mond nekem olyan kutya fajtákat, amik egyszerre okosak, és kevés ápolást igényel?
Az uszkar szorapolasanak utanaolvastam:
"Azt persze mindenképp tudni kell, hogy az uszkárt - még ha csak hobbicéllal tartott kutyáról van is szó - hetente egyszer át kell fésülni, másfél-kéthavonta pedig kötelező vizitet kell tartani a kutyakozmetikusnál, nyírás és generálszerviz (fültisztítás, tappancsápolás stb.) céljából."
Nekem a keves apolast igenylo fajta nem ez, hanem az a fajta, amit 3 havonta atkefelsz es ennyi.
NAgyo sok ilyen fajta van,én ha már fajtatiszta,-fajtatiszta atyasiten csak az kell-akkor vagy labrador,vagy DE a vizsla(mondjuk drótos),vagy uszkár(bár gondolom azért kellene hogy kevés ápolást igényeljen mert kertbe lesz,az uszkárt ígyis-úgyis ha nem is kiállítási fazonra,de nyírni kell)vagy beagle.
A javarészt itt felsorolt fajták,pl csehszlovák farkas,roti,kangal,holland juhász NEM kezdő kutyásnak valók!
Szvsz,én menhelyen is körülnéznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!