Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt mégis honnan lehet tudni?

Ezt mégis honnan lehet tudni?

Figyelt kérdés

Egyre többször olvasom már itt (is), hogy vannak "kanos" gazdik és "szukás" gazdik. De ezt mégis honnan lehet tudni, hogy kihez milyen nemű kutya passzol? Ti hogyan jöttetek erre rá? Nekem van szukám is, kanom is (nem egy fajta), de nem igazán tudom eldönteni, hogy mondjuk a következő kutyám milyen nemű legyen (persze a jelleme számít igazán, de akkor is. Meg még nem is aktuális, csak úgy elgondolkodtam a dolgon).

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom.

2015. febr. 25. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, vannak ilyenek. Ők szoktak aztán úgy kikötni itt, vagy kutyasulin, hogy hát nem érti, miért hülye a kutya, mikor neki eddig volt hat másik, és semmi gond nem volt :)
2015. febr. 25. 12:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát igen... :/
2015. febr. 25. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Tudom ez is csak általánosságban igaz, de nekem a kanok jobban bejönnek-miután már volt 2 szuka kutyám, mert:

-határozottabbak

-jobb kiállásúak

-szebb a fejük

Legalábbis olyan típusokban, mint amilyet én szeretek. Ennyi

2015. febr. 25. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig úgy gondoltam, kan kutya kell nekem. Az is lett. Aztán megharapott egy puli. Na akkor úgy gondoltam nekem soha nem kell puli. Végül találtunk az út szélén egy balesetes kis puli csajt. A szívem csücske lett. Minden szavam lesi, mintha tudná mire gondolok. Ugyhogy én már nem teszek kijelentéseket :)
2015. febr. 25. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem azert tetszik jobban a szuka, mert lehet dogonyozni, simogatni a hasat mindenfele akadaly nelkul. A jelleme nem szamitott. Hiaba szukam van, nagyon fius, rafinalt, izgaga.
2015. febr. 25. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Én például szukás vagyok. De számít a fajta. Többféle tetszik, de mindben megvannak a közös pontok. A karakán, izgága, akár lobbanékony kutyák jönnek be. Megesik, hogy néhanapján ettől mászok falra, de azért mégiscsak szeretem :D Persze fajtán belül sem egyforma a jellem, de azért ki lehet jelenteni, hogy két argentin dog jobban fog egymásra hasonlítani jellemben mintha egy goldennel hasonlítanám össze valamelyiket. Ha már golden, akkor tudom azt is, hogy hiába lenne szuka, nem lenne olyan amilyet én szeretek. Viszont goldent nem is szeretnék.

Azt sem mondom, hogy soha az életben nem lesz kanom. Lehet, hogy lesz. De ha van választási lehetőségem és valami nem viszel el teljesen akkor inkább szuka :)

2015. febr. 26. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!