Bolognese vagy törpe uszkár? Melyiket ajánlanátok/szeretitek?
Figyelt kérdés
Cica mellé lesz,lakásban és 1.kutyám lesz.2010. febr. 13. 11:51
1/6 anonim válasza:
Bolognese... szerintem aranyosabb :)
2/6 anonim válasza:
Volt egy törpe uszkárom, nagyon szerettem, nyugodt kutyus volt, olyan szeretni való. :)
Egy barátnőmnek bolognese kutyusa van, aranyos meg minden, de annyira hiperaktív... Állandóan ugat, kis turbógombóc! :D Engem néha már irritál az a kutya.
Na és jobban szeretem, ha egy kutyát rendesen meg lehet ölelni, nem olyan pici. :)
Szóval én a törpe uszkárra szavazok! :)
5/6 anonim válasza:
szerintem az uszik hiperaktivak, kettőt ismerek személyesen, mindegyik pörög, mint egy búgócsiga...:)
bolognese szerintem, ha jó helyről tenyésztőtől veszed, akkor halál nyugis kutyi... kedvesek aranyosak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!