A kutyám parvo-s. Szerintetek ez a gyógyulás jele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hozzám került egy 3 hónapos staffordshire terrier. Azért fogadtam be mert semmiféle oltása nem volt és akiktől elhoztam nem tudták volna finanszírozni a kezelést. Először ( még nem nálam volt ) nagyon játékos volt nem győzött ugrálni. Rá pár órára hányi kezdett majd hasmenése lett. Itt és másnap is volt étvágya azonban az első hányásra rá egy nap nagyon rosszul volt éjjel lefeleződött a kutya reggelre! Azonnal állatorvos, kiderült a kutyus parvo-s. Aznap férget hányt illetve csak vért meg kukacot kakilt. Aznap visszavittük dokihoz kapott infúziót bőr alá hányáscsillapitokat minden féle oltást! Ezt követően a kutya nem hányt (már 24 órája) vért kaklit az éjjel, azonban kb 10 órája azt sem. Már felnézeget 1-2 kört megy a lakásban és visszafekszil. Szerintetek ez a gyógyulás jele?2015. febr. 24. 16:33
1/6 anonim válasza:
Igen.
Én kutyám is volt parvós.Ha már fel állnak,járkálnak csóválnak az határozottan jó jel.
2/6 anonim válasza:
Igen.
Vesztettem el sajnos parvósat. Csak feküdt a végén
3/6 anonim válasza:
Reméljük, igen. De azért kíméld még, hadd pihenjen minél többet, diétáztasd, és folytassátok a kezelést. A parvo egy rohadt dolog, remélem, kilábal belőle.
4/6 anonim válasza:
De azért az nagyon durva, hogy parvo is meg féreg is. Szegény kutyus. Az jó jel, ha felkel, de azért még nincs túl a veszélyen. Akkor lélegezhetsz fel, ha már iszik is és esetleg eszik is. És azóta nem is voltatok dokinál? Mert 5 napon keresztül kellene kapnia a Canglobot és az infúziót a kiszáradás miatt.
5/6 A kérdező kommentje:
Naponta 2x járunk dokihoz, kapja az infúziót meg a szurikat. Farokcsóva még nem volt, de szólitgattuk hívogattuk és odajött. Nagyrészt fekszik persze, sokszor fennt van a feje és nyújtott első lábakkal is nézeget. Gyakran feláll megy egy kicsit majd lefekszik. Holnap reggel megyünk az orvoshoz megint. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2015. febr. 24. 20:19
6/6 anonim válasza:
szia. rendbe jott a kutyusod? mennyi ideig tartott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!