Skót juhász vagy németjuhász?
Tudom,hogy le kéne írnom az igényeimet,hogy mit nyújtanék a kutyának pontpontpont.
De most arra vagyok kíváncsi hogy TE melyiket választanád és MIÉRT?
Szóval nem kell visszakérdezni ilyen hülye kérdéseket,hogy párizsiszelet vagy rántotthús,mert az érdekel hogy melyik fajtát mért szereted jobban.
-Skótjuhász több ápolást igényel mint a németjuhász
-Németjuhász inkább hozzáértőbb gazdáknak,akiknek már volt kutyájuk,és tudnak bánni egy munkakutyával
-A skótjuhásznak kisebb a mozgásigénye
Röviden ennyi.
De a legfontosabbak attól függenek,hogy honnan veszed.
Nem mindegy hogy egy ideggyenge,beteg kutyát,vagy egy egészségeset veszel magadhoz,fajtától függetlenül...
Én épp most tettem ki kérdést, nekünk egy nj keverékünk van bár az apja ismeretlen sajnos. Ő nagyon játékos de mégis nyugodt, imádja ha simogatják és a gyerekekkel is nagyon jól kijön :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6616288-anyja..
Ha e kettőből kellene választanom, akkor német juhász. De egyébként egyik sem.
Miért? Mert munkakutya, és én azokat szeretem legjobban, valamint nem lenne türelmem a skót juhász bundájához, bár nagyon szép kutya.
Egyértelműen a skót juhászt választanám, ha közöttük kéne döntenem.
Kinézetre szerintem az egyik legszebb fajta, főleg a tricolour. Gyermekkori álmom egy ilyen ebzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!