Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez szerintetek milyen fajta...

Ez szerintetek milyen fajta kutyus?

Figyelt kérdés
Találtuk, szóval tudni szeretnénk milyen fajta. [link]
2010. febr. 12. 20:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Megmondta hogy kitette vagyis hogy nem kell neki.Vagy esetleg megszökött tőle,de akkor se tart rá tovább igényt.A kép alapján egészséges, szép, gondozott nem egy bánatos tekintetű.Fura egy gazdája lehetett.Na mindeggy azért kicsit elgondolkodtató nem?
2010. febr. 18. 21:08
 22/31 A kérdező kommentje:
Csak azt mondta, ha fizetünk érte, nekünk adja. Nem tudom kirakták-e, de valószínű.
2010. febr. 18. 21:23
 23/31 anonim ***** válasza:

Hát ha Te mondod biztos igy van :)

Én a Goldimról tuti semmi pénzért le nem mondanék.De ha netán megszökne és valaki lenne olyan rendes és visszahozná valószinű én fizetnék neki merthogy megtalálta és visszahozta.Az meg se fordulna a fejemben hogy na adjatok egy huszast osz vihetitek is.

2010. febr. 18. 21:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Ez egy GOLDEN, bárcsak én találnék ilyet!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 19. 12:16
 25/31 anonim ***** válasza:
de lehet hogy nem is o volt a dizdija!!!!!!!
2010. febr. 19. 12:20
 26/31 anonim ***** válasza:
Tényleg!Lehet hogy nem is a gazdija jelentkezett érte.
2010. febr. 19. 12:26
 27/31 anonim válasza:
52%
Valami Labrador keverék.
2010. febr. 19. 14:31
 28/31 anonim ***** válasza:
előző: látszik a sok tapasztalatod -.-" ebben a kutyusban biztos hogy van golden, de akár fajtiszta is lehet. nagyon édes ^^ nem hiszem, hogy még nőni fog, olyan majdnem-kifejlett-növendéknek tűnik. de ha elviszed állatdokihoz, ő majdnem pontosan meg tudja majd mondani.
2010. febr. 19. 15:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is valószínű,hogy nem is az ő gazdija volt!Vagy volt vmi bizonyítéka,hogy az övé volt?Lehet hogy átvertek benneteket!
2010. febr. 19. 16:17
 30/31 anonim ***** válasza:
15 :33-as vagyok. igaz, lehet, hogy tényleg nem ő volt a gazdija. ezért is vidd el minél hamarabb dokihoz, ha fajtiszta, 90% hogy van chipje, akkor pedig benne van a nyilvántartásban, a doki meg tudja nézni neked:)
2010. febr. 19. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!